Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft patentu maksājumos no Samsung Android nesaņem miljardu

    Jaunākie raksti

    Jau iepriekš ir saņemtas ziņas, ka Microsoft atradis veidu kā pelnīta no Android pārdošanas apjomiem. Microsoft sarūpējis vairākus Android patentēšanas līgumus ar viedierīču ražotājiem, bet to summas iepriekš nav bijušas zināmas. Tiesas prāva atklājusi, ka Samsung Android pīrāgā Microsoft ieķēries kā ērce suņa kažokā un patentēšanas līgumi paredz, ka Samsung par pagājušo gadu nāktos samaksāt vienu miljardu ASV dolārus.

    Samsung izlēmis, ka nevēlas maksāt laicīgi, kā arī nav samaksājis soda naudas par kavējumu, tāpēc Microsoft nolēmis šo jautājumu atrisināt tiesas ceļā. Samsung uzsver, ka līdz ar Microsoft iegādāto Nokia telefonu biznesu, esot pārkāpti būtiski līgumu nosacījumu un Samsung tāpēc vēlas no tiem atkāpties. Soda naudās vien sakrājušies 6.9 miljoni, tāpēc Microsoft negrasās piekāpties.

    Reklāma

    Vienlaikus tiek norādīts, ka Microsoft un Samsung ir partneri Windows datoru un viedtālruņu izveidē. Microsoft vēl arvien vēlas saņemt to, kas viņiem pienākas, tāpēc par maksāšanu godīgi lems tiesa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma