Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft partneri Latvijā saņem izcilības balvas

    Jaunākie raksti

    Ikgadējā Microsoft Latvia partneru konferencē Microsoft partneru izcilības balvu 2014 saņēma četri Latvijas IT uzņēmumi. Vēl divi uzņēmumi un viena nozares profesionāle saņēma atzinības rakstus par ilgstošu un veiksmīgu sadarbību ar Microsoft, no tiem globāla mēroga apbalvojumu par panākumiem Microsoft Dynamics risinājumos saņēma Elva Baltic.

    Microsoft partneru izcilības balvas mērķis ir izcelt tos partnerus, kuri pagājušajā gadā īstenojuši nozīmīgus projektus, kas ir veicinājuši jaunu tehnoloģiju apgūšanu Latvijā, vai sasnieguši ievērojamu biznesa izaugsmi. Šogad Microsoft Latvia partneri apbalvoti četrās nominācijās.

    Reklāma

    „Microsoft turpina nostiprināt savas pozīcijas mākoņskaitļošanas, lielo datu, mobilitātes un biznesa sociālo tīklu jomā. Šogad esam panākuši strauju izaugsmi biroja produktivitātes risinājuma Office 365 ieviešanā Latvijā – to izvēlas arvien vairāk uzņēmumu. Veiksmīgi īstenoti lieli infrastruktūras projekti, savukārt uzņēmumu sociālais tīkls Yammer ieviests vairākos Latvijas uzņēmumos. Īpaši vēlos atzīmēt Meditec sasniegumu – Windows 8 lietojumprogrammu neatliekamās palīdzības mediķu darba uzlabošanai un atvieglošanai,” norādīja Microsoft Latvia vadītājs Ēriks Eglītis. “Panākumi iespējami, pateicoties mūsu plašajam partneru lokam – gandrīz 500 uzņēmumiem, no kuriem 87 uzņēmumi ieguvuši zelta un sudraba sertificēto partneru statusu,” turpināja Eglītis.

    Par labāko kategorijā „Office 365 partneris” otro gadu pēc kārtas atzīta starptautiskā informācijas tehnoloģiju grupa DPA, kas ir vadošais Microsoft Corporation partneris licencēšanas, programmatūras resursu pārvaldības, IT infrastruktūras un biznesa vadības risinājumu jomā. DPA ir veicinājis strauju Office 365 izplatīšanos mazo un vidējo uzņēmumu segmentā Latvijā.

    “Priecājamies, ka mūsu uzņēmumam kopā ar Microsoft Latvia ir izdevies spert pirmos soļus “mākoņu” virzienā. Microsoft Office 365 sniedz iespēju mūsu klientiem sasniegt savus biznesa rezultātus vēl ātrāk un ērtāk, savukārt uzņēmumam DPA ir iespējas strādāt ar jaunākajām tehnoloģijām, pilnveidojot savu kompetenci un nodrošinot konkurētspējīgu pakalpojumu šajā jomā. Protams, “mākoņa” attīstība nebūtu iedomājama bez mobilo operatoru sniegtajām iespējām – gan dažādajām mobilajām iekārtām, gan labā 4G pārklājuma gandrīz visā Latvijā, kas veicina šī pakalpojuma izvēli uzņēmumu biznesa produktivitātes veicināšanai. Esam pateicīgi klientiem par uzticēšanos un mūsu piedāvāto produktu izvēli, jo bez viņu palīdzības nebūtu iespējams iegūt šo balvu,” uzsvēra DPA pārdošanas direktors Gatis Ošs.

    Nominācijā „IT infrastruktūras projekti” apbalvojumu saņēma SIA Datakom, kas specializējas IT infrastruktūras risinājumu izstrādē. 2014. gadā, pēc divu gadu darba, Datakom noslēdza vienu no lielākajiem infrastruktūras projektiem Latvijā, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūrā.

    Kategorijā „Office pārdevējs mazumtirdzniecībā” balvu saņēma SIA Mobilukss, kas pazīstams kā lielākais un pieredzējušākais interneta veikals Latvijā 1A.

    Microsoft partneru izcilības balvu 2014 nominācijā “Elastīgā darba stila veicinātājs” saņēma viens no vadošajiem programmizstrādes, e-kursu izstrādes un IT apmācību uzņēmumiem – SIA Datorzinību centrs.

    Konferences ietvaros Microsoft Latvia vadītājs Ēriks Eglītis pasniedza arī atzinības rakstus spēcīgākajiem nozares profesionāļiem un uzņēmumiem par panākumiem 2014. gadā.

    Par TOP SAM PROFESSIONAL BALTICS tika atzīta Ginta Garkāje no SIA DPA.

    SIA Elva Baltic, kura specializējas grāmatvedības un biznesa vadības sistēmu Microsoft Dynamics™ NAV, Microsoft Dynamics™ AX, Microsoft Dynamics™ CRM ieviešanā un apkalpošanā, saņēma atzinības rakstu un Prezidentu kluba balvu. Prezidentu kluba balva ir Microsoft korporācijas pasaules mēroga apbalvojums Microsoft Dynamics partneriem par izciliem sasniegumiem Dynamics risinājumu popularizēšanā un ieviešanā.

    Labākās Windows 8 aplikācijas biznesam titulu šogad ieguvusi SIA Meditec izstrādātā aplikācija Emy, kas uz Windows 8 platformas radīta speciāli neatliekamās palīdzības dienesta darba uzlabošanai un operatīvai darbībai un jau drīzumā būs pieejama lietošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma