Web Analytics
More
    Reklāma

    Android One tiks oficiāli izziņots 15. septembrī Indijā

    Jaunākie raksti

    Android skaitliskās uzvaras gājiena pamatā ir iespēja iegādāties lētu viedtālruni, kas teorētiski saņem visas tās pašas iespējas, ko nodrošina ļoti dārgie viedtālruņi. Lētie viedtālruņi neļaus tik plūstoši darboties ar saskarni un aplikācijām, bet spēles tajos tikpat kā nebūs baudāmas.

    Android One panāks vēl soli pretī lēto viedierīču gribētājiem, piedāvājot nemaz ne tik vājus viedtālruņus ar mazāk prasīgu Android operētājsistēmu. Jau šobrīd Android One tipa viedtālrunis Motorola Moto G spēj pilnvērtīgi darbināt Android 4.4.4 KitKat, bet līdzvērtīgas veiktspējas viedtālrunis ar Android One varētu būt vēl vērtīgāks pirkums.

    Reklāma

    Android One viedtālruņi jau ir izveides beigu posmā un vismaz dažus no tiem redzēsim 15. septembrī, kas Google Indijā oficiāli izziņos Android One.

    Tiek baumots, ka mums pieejamākais viedtālrunis ar Android One varētu būt lētais Motorola Moto E modelis. Tas jau šobrīd iegādājams ar Android 4.4.3 KitKat, bet viedtālruņa nākamajam jauninājumam vajadzētu būt Android One, nevis Android L.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma