Web Analytics
More
    Reklāma

    LG Electronics izstādē IFA 2014 iepazīstinās ar pasaulē pirmo izliekto 21:9 UltraWide IPS monitoru

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) šī gada IFA izstādē, kas notiks Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, prezentēs jaunāko izliekto IPS 21:9 UltraWide (modelis: 34UC97) monitoru un citus ievērības cienīgus ekrānus. 34 collu lielais monitors, kas ir pasaulē pirmais ar izliektu IPS ekrānu un 21:9 formātu, nodrošina vienreizēju attēla kvalitāti un vairākas ērtas savienošanas iespējas. Tāpat 2014.gada IFA izstādē tiks prezentēts Digital Cinema 4K monitors (modelis: 31MU97) un Gaming monitors (modelis: 24GM77) datorspēļu cienītājiem, kuri apvieno lielisku veiktspēju ar mūsdienīgu stilu un daudzpusīgu funkcionalitāti.

    LG IPS 21:9 izliektais UltraWide monitors ir absolūts monitora risinājums, kas vienlīdz piemērojams profesionāla lietotāja un mājas izklaides entuziasta vajadzībām ar papildu ekrāna laukumu, lai lietotāji spētu mazākā laikā paveikt vairāk. 21:9 formāta ekrānu papildinot ar maigu izliekumu, LG ir radījis unikālu produktu, kas nodrošina padziļinātāku pieredzi. Quad HD izšķirtspējas ekrāns ar 3440×1440 pikseļiem sniedz digitālajiem fotogrāfiem un filmu veidotājiem detaļu un precizitātes līmeni, kādu viņu darbs pieprasa. Savienojams gan ar PC datoriem, gan ar Mac datoriem, LG 34UC97 monitors spēj viegli apstrādāt bagātīgu grafiku un video abās sistēmās, kā arī atbalsta Thunderbolt 2 ātrgaitas datu pārraidi – četras reizes ātrāks par USB 3.0 – un nodrošina iespēju kopā saslēgt vairākas ierīces. Tāpat monitors aprīkots ar MAXX AUDIO un 7W stereo skaņas sistēmu, kas garantē augstākā līmeņa audio veiktspēju visās frekvencēs.

    Reklāma

    LG šī gada IFA izstādē prezentēs arī Digital Cinema 4K monitoru, kas sasniedz Digital Cinema Initiative standartu 4K izšķirtspējas ekrāniem, 4096 x 2160 pikseļus ietverot 31 collas lielā ekrānā un nodrošinot izšķirtspēju, kas līdzvērtīga četriem Full HD monitoriem. 31MU97 modelis, tādiem profesionāļiem kā filmu rediģētājiem, ļauj skatīties oriģinālu 4K saturu veidā, kā tas ir paredzēts. Digital Cinema 4K monitors tiek piedāvāts ar LG IPS 4K ekrānu, kas nodrošina īpaši asus attēlus ar plašu skatīšanās leņķi. Spējot atveidot 99% no Adobe RGB krāstelpas, šis monitors ir pareizā izvēle filmu profesionāļiem, kā arī tiem, kuri strādā dizaina un fotogrāfiju jomā. Digital Cinema 4K monitors tiek nodrošināts gatavs kalibrēšanai ar datoraparatūru, kā arī piedāvā LG ekskluzīvo True Color Pro kalibrēšanas programmatūru Dual Color Space.

    Tikmēr datorspēļu cienītāji jo sevišķi novērtēs LG 24GM77 jauno Gaming monitoru. Atjaunošanas ātrums 144Hz apmērā nodrošina to, ka pat visintensīvākā darbība ir vienmērīga un bez kropļojumiem, kamēr LG Dynamic Action Sync režīms būtiski samazina ievadsignāla aizkaves laiku, nodrošinot spēlētājiem iespēju reaģēt ātrāk uz ekrānā notiekošo. Tāpat šis monitors piedāvā Black Stabilizer – konsekventai melnai krāsai dažādās ainās un Game Mode, nodrošinot trīs optimizētus uzstādījumus, kurus var ātri pielietot, piespiežot uz monitora izvietotu karsto taustiņu ar iespēju arī pašiem radīt iepriekšējus uzstādījumus. Turklāt Motion 240, kas izstrādāts īpaši Gaming monitoram, palīdz minimizēt kustību kropļojumus ar ātru atbildes laiku, kas ir mazāks par 1ms.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Uldzha
    21.08.2014 09:15

    Lūk monitoram atšķirībā no TV ir jēga no izliekuma – jo pie tā parasti sēž viens cilvēks, vienā konkrētā punktā – tieši pretim displejam.

    Reklāma