Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft laiž klajā aplikācijas Snapchat analogu – WindUp

    Jaunākie raksti

    Amerikā ļoti iecienītās aplikācijas Snapchat popularitāte neliek un neliek mieru citiem tirgus dalībniekiem. Tā Facebook un Google mēģināja iegādāties šo servisu par $3 un $4 miljardiem attiecīgi. Neizdevās. Līdz ar to ir parādījušies analogi. Facebook tas ir serviss Slingshot, bet Instagram ietvaros – Bolt. Tagad sasparojušies Microsoft, un laiduši klajā savu aplikāciju – WindUp, kura paredzēta Windows Phone 8 un 8.1. Aplikācijā ir momentāno ziņojumu nosūtīšanas iespējas, kā arī fotogrāfiju, audio un video ierakstu nosūtīšanas iespējas. Nav gan videozvana, kāds ir Snapchat, bet tas visticamāk tāpēc lai neradītu lieku konkurenci Skype.

    Līdzās katram jaunajam ziņojumam ir arī taimeris, kurš rāda laiku, pēc kura ziņojums tiks automātiski dzēsts. Tas visticamāk tāpēc, lai lietotājs nemitīgi vai vismaz pietiekami bieži veltītu savu uzmanību šai aplikācijai. Šī aplikācija visticamāk ir radusies tāpēc, ka līdz šim Snapchat nav vēlējušies piedāvāt savu oficiālo WP paredzēto klientu. Tagad lietotājiem ir izvēle, vai nu lietot neoficiālo Snapchat versiju, vai arī izmantot Microsoft WindUp, kurai pagaidām gan ir krietni vien mazāks lietotāju skaits kā konkurentam.

    Reklāma

    AvotsZDNet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    18.08.2014 18:27

    Pēc MS teiktā, šī aplikācija ir tīri eksperiments un viņiem nav nekādu plānu konkurēt ar Snapchat vai līdzīgiem servisiem: “WindUp is a mobile application for research purposes only [..]. The application is designed to enable me and my team to explore patterns of content creation and exchange.”

    Reklāma