Web Analytics
More
    Reklāma

    Pētījums – vairums Android viedtālruņu maksā mazāk par $200

    Jaunākie raksti

    Android šī gada laikā ir pamatīgi pakāpies kopējā viedtālruņu tirgū un izrādās, ka tam ir labs iemesls – vidējā statistiskā Android viedtālruņa cena gozējas ap 200 ASV dolāru atzīmi. Jauns Android bez piesaistes operatoram izmaksā maz un tāpēc šie viedtālruņi ir ļoti iecienīti, un viegli pārspēj citu mobilo operētājsistēmu sniegumu.

    58.6% Android viedtālruņu pircējam izmaksā mazāk par 200 dolāriem, kas ir pieņemama cena jaunattīstības tirgiem. Tādi ražotāji kā Xiaomi, Huawei un Lenovo ir šo niansi uzķēruši un piedāvā pieņemamas kvalitātes viedtālruņus par salīdzinoši zemu cenu. Protams, te nav runa par dārgo Eiropas tirgu un izlepušajiem amerikāņiem. Šajos tirgos dominē dārgie viedtālruņu modeļi, bet nevar noliegt, ka cilvēki ir izslāpuši pēc pievilcīgas cenas un augstas veiktspējas, kā tas ir OnePlus One un arī Moto G gadījumā.

    Reklāma

    Apple vēl arvien turas pretī spiedienam izlaist lētāku iPhone un pat relatīvi lētais iPhone 5C ir uzskatāms par dārgu un novecojušu. Labā ziņa gan ir tā, ka Apple bez grūtībām nodrošina augstus peļņas rādītājus, bet Windows Phone ar 2.5% tirgus daļu jau dažbrīd internetā tiek dēvēts par mirušu. Windows Phone virs ūdens notur daži lētie Lumia modeļi un Nokia atpazīstamība.

    w640

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma