Web Analytics
More
    Reklāma

    CyanogenMod vēl negrasās lēkt Android L vilcienā

    Jaunākie raksti

    Android fani un fanātiķi jau ir sarosījušies un Android L versijas tiek uzstādītas Nexus ierīcēs. Android L pagaidām ir izstrādātājiem paredzēta operētājsistēmas versija, bet CyanogenMod vēl negrasās pievienoties kopējam Android L trakumam.

    It kā tie paši vēži, tik kulīte cita?

    Google vēl nekad nav parādījusi nevienu negatavu Android versiju. Protams, katra pirmā reize ir aizraujoša, bet tas vēl nenozīmē, ka Android L kodā netiks nekas mainīts. Tikai Google vien zina (un, iespējams, pat viņi paši vēl nav galīgi vienojušies) kāds būs Android L gala rezultāts. CyanogenMod norāda, ka darbs pie Android L pielāgojumiem nozīmētu vismaz trīs nedēļu darbu, bet krasu Android L izmaiņu gadījumā tās būtu bezjēdzīgi iztērētas nedēļas.

    Reklāma

    CyanogenMod grasās sagaidīt no Google Android L gala versiju un tikai tad ķerties pie darba. Tiek norādīts, ka katrs pats var izmēģināt Android L zaļumu – Nexus 5 un Nexus 7 it kā ir lietojami ar Android L, bet paziņojumu joslā iztrūkst ziņojumu notīrīšanas pogas un nav skaidrs vai tā tur ir plānota, vai arī kā citādi tiks aizstāta.

    Piesardzīgs, bet ne miris

    CyanogenMod sola, ka pagaidām tiks pētīta jaunā Android L operētājsistēma, lai jau laicīgi sagatavotos veiklai CM12 izlaišanai (CM11 M8 versija būs balstīta uz Android 4.4.4 un iznākšana gaidāma pēc 4. jūlija), kad būs pieejama Android L gala versija.

    Tiek norādīts, ka ļoti nepacietīgajiem nāksies meklēt rokā kādu aktuālo Nexus ierīci vai uzgaidīt līdz kāds cits piedāvās Android L kā trešās puses būvējumu. CyanogenMod aicina respektēt komandas lēmumu un uzgaidīt līdz būs skaidrāka Android L nākotne.

    P.S. nepiemirsti par rezerves kopijas veidošanu!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    aaa
    02.07.2014 18:09

    nespēj viņi pilnībā pabeigt vienu OS, kā jau atkal jauna OS iznāk.. :D

    Reklāma