Web Analytics
More
    Reklāma

    Pāris nedēļu laikā Google likvidēs Quickoffice projektu

    Jaunākie raksti

    Pirms diviem gadiem Google iegādājās Quickoffice – vienu no labākajām mobilajām ofisa lietojumprogrammām. Iegāde tika pamatota ar Quickoffice lielisko ofisa dokumenta atbalstu, lielo lietotāju skaitu un Google jau toreiz ziņoja, ka iegādātās tehnoloģijas tiks izmantotas Google Apps produktu līnijā. Pa šiem gadiem Google padarīja Quickoffice par bezmaksas produktu, integrēja to Google Drive mākoņservisā, uzlaboja aplikācijas lietotāja saskarni un izveidoja Chrome pārlūka spraudni, kas ļauj labo ofisa dokumentus internetā.

    Nu ir pienācis laiks atvadīties no šīs lieliskās programmas, jo Google tuvāko nedēļu laikā plāno pārtraukt projekta attīstīšanu un izņemt aplikāciju no Google Play un Apple App Store aplikāciju veikaliem. Quickoffice nepazudīs no ierīcēm, kur tā jau ir uzstādīta, tomēr vairs aplikācija vairs netiks uzlabota.

    Reklāma

    Šāds solis, lai arī noteikti kādu apbēdinās, tomēr nav nekas negaidīts, jo svarīgākās Quickoffice tehnoloģijas Google ir integrējis citos savos produktos. Pagājušajā nedēļā notikušajā I/O 2014 konferencē Google prezentēja uzlabotās Google Drive ofisa aplikācijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma