Web Analytics
More
    Reklāma

    Nexus nākotne ir miglā tīta

    Jaunākie raksti

    LG pārstāvis intervijā Ken Hong norādījis, ka ražotājs nav uzsācis nākamā Nexus viedtālruņa izstrādi, kaut gan izteikumos figurējusi arī izteiksmes forma “pagaidām nav uzsācis”. Tiek norādīs, ka normāla Google prakse būtu vismaz laicīgi brīdināt ražotāju, bet ražotājam būtu pienākums visu informāciju turēt noslēpumā.

    LG ir pierādījis sevi ar Nexus 4 un Nexus 5 ražošanu, kaut gan saviem modeļiem bieži tiek uzstādīti lieliski akumulatori, ar ko Nexus sērijas viedtālruņi nevar lepoties. Par nākamo Nexus runas atkal sāka klīst uzreiz pēc LG G3 prezentācijas. Jāatzīmē, ka ir arī baumas par Nexus sērijas modeļu turpmāku neiznākšanu. Nexus tikšot pārveidots par Silver.

    Reklāma

    Nexus sērija vismaz oficiāli nevar lepoties ar grandioziem pārdošanas rādītājiem. Google neatklāj pārdoto viedtālruņu un planšetdatoru skaitu. Vairums lietotāju Nexus iemīļojuši tā cenas, veiktspējas un Android jauninājumu dēļ. Tāpat entuziastiem patīk, ka Nexus skaitās teju nenokaujami, kad runa ir par neizdevušos trešo pušu operētājsistēmu būvējumu uzstādīšanu.

    Nexus ir milzīga smilšu kaste izstrādātājiem, ražotājiem un lietotājiem. Būtu ļoti žēl, ja tiešām Google dotu priekšroku Google Play edition viedierīču attīstībai, bet Nexus kļūtu par Silver ar saviem plusiem un mīnusiem.

    Sagaidāms, ka nākamā lielā Android versija varētu stingri vērsties pret t.s. root pieejas sniegšanu, lai uzlabotu Android drošības risinājumus. Arī šāds solis būtu dēvējams par Nexus idejas galu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    walis
    20.06.2014 07:00

    Aizliegt root android ierices ir tas pats, kas nonemt admin tiesibas uz windows. to var darit arpus privatam iekartam, un ne savadak. gan jau likumdosanai bus ko teikt saja jautajuma

    Reklāma