Web Analytics
More
    Reklāma

    Taivānas komponentu ražotāji alkst izstrādāt valkājamās elektronikas detaļas

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo interneta vietne DigiTimes, tad Taivānā bāzētās mikroshēmu ražošanas kompānijas jau ir ieņēmušas zemā starta pozīciju, un gaida, kad varēs sākt izstrādāt un ražot valkājamās elektronikas komponentus. Savukārt lielie ražotāji visā pasaulē ir ieņēmuši samērā nogaidošu pozīciju, un nekur nesteidzas.

    Pamatā notikumu gaitu steidzina Ķīnas elektronikas ražotāji, kuriem Samsung Galaxy Gear klajā nākšana un gada otrajā pusē gaidāmais Apple iWatch nedod mieru. Ķīnieši vēlas pēc iespējas ātrāk piedāvāt savus modeļus un kopijas.

    Reklāma

    Rezultātā šie ķīniešu ražotāji jau kopš pagājušā gada otrās puses baksta Taivānas inženierus, lai tie sāk piedāvāt atbilstošus procesorus un komponentus.

    Visticamāk pirmais, kurš sāks piedāvāt savus risinājumus, būs kompānija MediaTek. Jau šī gada pirmajā ceturksnī kompānija sāka ražotājiem piegādāt SoC Aster paraugus. Masveidā SoC Aster piegādes sāksies gada trešajā ceturksnī. SoC Aster konfigurācijā ietilpst ARM7 ESJ, Bluetooth 4.0/Bluetooth Low Energy, barošanas strāvas menedžmenta sistēma, 4 MB SRAM atmiņa un zibatmiņas modulis.

    Arī pārējie elektronikas komponentu ražotāji gaida, ka trešajā ceturksnī par viņiem gāzīsies pasūtījumu lavīna valkājamās elektronikas detaļām.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma