Web Analytics
More
    Reklāma

    Android Silver gaidāms februārī, Nexus 6 nebūs nemaz

    Jaunākie raksti

    Twiterī @evleaks norādījis, ka Android Silver programmas pirmie rezultāti gaidāmi jau 2015. gada februārī. Android Silver aizstās Google Nexus programmu un pagaidām nav pieejama plašāka informācija par Android Silver iespējām un mīnusiem, ja salīdzina ar Nexus.

    Skaidri zināms, ka Android Silver aizstās Nexus, lai piedāvātu ne tikai jaunāko Android versiju bez ražotāju iejaukšanās, bet Silver vajadzētu saņemt arī daudz augstvērtīgākas viedierīces, nevis kā tagad ar Nexus 5 un LG G2. Google jau strādā pie obligātiem nosacījumiem, kas ražotājiem būs jāizpilda, lai varētu izlaist savu Android Silver viedierīci. Augstākā prioritāte, protams, ne mirkli nekavēties ar jaunāko Android versiju.

    Reklāma

    Nedaudz skumīgā ziņa ir tāda, ka Nexus 6 mums vairs nesagaidīt. Vēl mirklis jāuzgaida līdz Google I/O konferencei, bet tā, visticamāk, neko būtiski jaunu viedtālruņu ziņā nesniegs. Iespējams, ka vēl sagaidīsim pēdējo Nexus planšetdatoru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eN
    19.05.2014 13:53

    LG G2 ir suuds, teiksi?

    Loks
    19.05.2014 19:37

    Eh… Tik problēma, ka līdzīgi kā ar Play ierīču versijām.. Līdz LV neviena neatnāks… :(

    kseo
    20.05.2014 09:47

    Silver būs tas pats kas Nexus – vieta (konkrēti, viedtālrunis) kur Google var izpausties kā viņa gib un spiest uz to, kas liekas svarīgs ( piem Google Now utt). Vai tiešām jums ir tik liela starpība kāds tam ir nosaukums, ja būtība paliek tā pati?

    eN
    20.05.2014 15:47
    Reply to  kseo

    Nexus ir viens, silver ir daudzi. Pieļauju, ka lv mēs tos silverniekus nemaz neredzēsim :/

    Reklāma