Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft strādā pie operētājsistēmas Windows 365 versijas

    Jaunākie raksti

    Visai interesantu informāciju interneta vietnes Neowin forumā publicējis viens no tā lietotājiem, vārdā FaiKee. Tas ir attēls, kurā redzams dažādu Microsoft jauno produktu, kuri atrodas izstrādes stadijā, pašreizējais statuss. Neticēt nav lielu iemeslu, jo šis lietotājs savulaik publicēja arī Windows 8 un Windows 8.1 reālos ekrānuzņēmumus, vairākus mēnešus pirms produktu oficiālās klajā nākšanas.

    Ja var ticēt tam, ko redzam attēlā, tad Microsoft šobrīd strādā pie Windows 9 mobilās un serveru versijas, kā arī Office 2015, kas varētu nākt klajā šī gada beigās, vai nākamā sākumā. Taču pats interesantākais jaunums ir Windows 365, programma, kura šobrīd atrodas pašā izstrādes cikla sākumā. Daudzi eksperti uzskata, ka šī būs mākoņdatošanas tehnoloģijās bāzēta operētājsistēma. Tāpat pastāv viedoklis, ka tieši šajā OS varētu parādīties datoriem paredzētais balss palīgs un asistents Cortana, kāds tas ir, šobrīd pieejams Windows Phone 8.1 lietotājiem.

    Reklāma

    Ļoti iespējams, ka Windows 365 būs bezmaksas operētājsistēma ar ierobežotām iespējām. Tas liekas ļoti ticami, ja atceramies, ka dažus mēnešus atpakaļ, jau tika runāts par Microsoft iecerēto bezmaksas Windows versiju.

    screen_329_zps61da2dbe_story

    AvotsNeowin
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rihards
    14.05.2014 00:13

    Vai vai, cik jauka ziņa, nevaru vien sagaidīt. Savādāk dators paliek garlaicīgs. Paldies, biežāk tik jaukas ziņas.

    14.05.2014 11:53

    Nu ko… jāsaka, ka Microsoft beidzot atkal dodas pareizā virzienā. Jo kopš veiksmes ar Windows 95 un [puslīdz tā kā veiksmes] ar Windows 98, viņi visu laiku tehnoloģiski ir bijuši iedzinēja lomā. Ja viņi turpinās turēt tempu, tad pāris gados būs atpakaļ zirgā.

    Ar to Office 2015 gan man šķiet, ka viņi sasteidz. Office 2011 šobrīd knapi, knapi sāk nomainīties uz Office 2013, bet viņi jau 2015 taisās izlaist. Ļoti daudziem sanāks pārlekt un tad būs tāpat kā bija ar pāreju no Office 97 vai 2000 uz Office 2003, kad daudzi nepalietoja starpposmu- Office XP un nevarēja iebraukt Office 2003 fīčās. Līdz ar to bija sūdīgi pārdošanas apjomi un tajā laikā ļoti daudzi izlēma par labu OpenOffice vai Libre Office. Office pilnīgi pietiktu ar kardinālām izmaiņām reizi piecos gados. Vienkārši service pack jāizlaiž reizi gadā.

    Reklāma