Web Analytics
More
    Reklāma

    “Dynamics diena 2014” Microsoft iepazīstinās ar aktuālākajām tehnoloģiju tendencēm biznesam

    Jaunākie raksti

    Šī gada 6. maijā notiks Microsoft Latvia rīkotais pasākums “Dynamics diena 2014”, kurā nozares profesionāļi dalīsies pieredzē par jaunākajiem tehnoloģiju risinājumiem uzņēmumiem un apspriedīs to pielietojumu reālos biznesa scenārijos. Tehnoloģiju eksperti stāstīs par pašlaik aktuālākajām tehnoloģiju tendencēm uzņēmējdarbībā — mākoņskaitļošanu, mobilitāti, lielajiem datiem un sociālajiem tīkliem uzņēmumos.

    Dynamics diena 2014” ir Microsoft Latvia un partneru – Columbus Latvia, Veeam, New Vision, ATEA, Elva Baltic, ERP Pro, Lattelecom Technology, Sintegra, ASKIVM, HORTUS Digital un Envirotech – organizēts pasākums uzņēmējiem un biznesa pārstāvjiem, kurā tehnoloģiju eksperti un Latvijas uzņēmēji dalīsies pieredzē par tehnoloģiju ieviešanu un to lomu dažādos biznesa darbības aspektos. Pasākumā programmā iekļauta partneru izstāde jeb “expo”, savukārt semināros un prezentācijās tiks apspriestas tādas nozīmīgākās tehnoloģiju tendences uzņēmējdarbībā kā datu glabāšana mākoņos, viedo ierīču mobilitātes iespējas, lielo datu uzkrāšana un ieviešana, kā arī sociālo tīklu integrēšana biznesa vidē.

    Reklāma

    Par šīm un citām tēmām trijās paralēlās sesijās uzņēmumu vadītājiem, finanšu direktoriem un IT direktoriem stāstīs vairāk kā divdesmit nozares profesionāļu no Vācijas, Austrijas, Lietuvas un Latvijas. Viņu vidū gan Microsoft tehnoloģiju speciālisti, gan Microsoft partneri, kuri pastāstīs par praktisku risinājumu ieviešanu, pielāgošanu un lietošanu Latvijas uzņēmumos. “Dynamics diena 2014” pieredzē dalīsies arī uzņēmēji, kuri jau ir ieviesuši un veiksmīgi izmanto Microsoft tehnoloģijas savā biznesā.

    Dynamics diena 2014” ietvaros interesenti tiks iepazīstināti arī ar jaunāko Microsoft uzņēmumu resursu pārvaldības programmas Dynamics AX 2012 R3 versiju, kas ļauj izstrādāt individuāli pielāgotas lietotnes specifiskām biznesa vajadzībām un mobilajām ierīcēm. Jaunā versija, kas būs pieejama šī gada maijā, ir savietojama arī ar Windows Azure mākoņskaitļošanas platformu, kas tai sniedz daudz plašākas uzņēmumu resursu pārvaldīšanas iespējas. Tāpat pasākuma ietvaros interesentiem būs iespēja uzzināt par jaunu Dynamics CRM 2013, kas ir pieejama uz mobilajām ierīcēm – gan planšetdatoriem, gan Windows Phone, Android un iPhone viedtālruņiem, kā arī tā uzlaboto lietotāju saskarni un jaunajām funkcijām, ar kuru palīdzību var sasniegt ekselenci uzņēmuma biznesa procesos.

    “Viens no galvenajiem “Dynamics diena 2014” mērķiem ir palielināt uzņēmēju izpratni ne tikai par tehnoloģiju attīstības tendencēm, bet arī par konkrētiem risinājumiem un to praktisku pielietojumu biznesā. Mēs vēlamies demonstrēt, kā tehnoloģijas var praktiski palīdzēt sasniegt biznesa mērķus un jūtami vairot uzņēmumu konkurētspēju. Pasākums būs arī platforma uzņēmumu pieredzes un viedokļu apmaiņai — kā ieviest Microsoft tehnoloģijas un izmantot to pilnu potenciālu,” stāsta Microsoft Latvia vadītājs Ēriks Eglītis: “Interese par “Dynamics diena 2014” parāda, ka Latvijas uzņēmumi aizvien vairāk izmanto jaunākās tehnoloģijas un seko līdzi globālajām tendencēm.

    “Vadoties pēc iepriekšējo gadu pieredzes, varu apgalvot, ka “Dynamics diena” kalpo kā lieliska satikšanās vieta progresīvi domājošiem uzņēmējiem. Pasākums ir kā biznesa forums, kura laikā uzņēmēji ne vien iegūst jaunāko informāciju par aktualitātēm IT jomā, bet arī apmainās ar kontaktiem savā starpā, kā arī dalās pieredzē, lietojot Microsoft Dynamics risinājumus ikdienā. Pasākuma formāts ir veidots tā, lai sev interesantas tēmas atrastu ikviens – gan uzņēmuma valdes loceklis, gan IT vadītājs, gan arī finanšu direktors,” saka Reinis Sparāns, Elva Baltic tirdzniecības vadītājs Latvijā.

    “Efektīva uzņēmuma pārvalde un mūsdienu tehnoloģijas ir jēdzieni, kas iet roku rokā. “Dynamics diena 2014”, kurā ar savu pieredzi Microsoft resursu pārvaldības programmu izmantošanā dalīsies arī apdrošināšanas sabiedrība Balta, ir lieliska tikšanās vieta uzņēmumiem, kuri jau ir atklājuši tehnoloģiju sniegtās priekšrocības vai ir ceļā uz to,” stāsta Kārlis Vešters, AAS Balta IT izstrādes pārvaldes vadītājs.

    Dynamics diena 2014” notiks 6. maijā no 9:00 līdz 19:00 viesnīcā Radisson Blu Daugava. Vairāk informācijas par reģistrēšanos, pasākuma programmu un dalībniekiem var atrast šeit.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma