Web Analytics
More
    Reklāma

    FarFaria aplikācija – lasi kopā ar savu bērnu

    Jaunākie raksti

    Pēdējā laikā daudzi vēlas ieraudzīt viedierīcēs kaut kādu jēgu, kaut ko, kas sniedzas tālāk par bildīšu apskati un trīsvārdu atbildi uz e-pastu. Jau iepriekš esam rakstījuši par e-grāmatu servisiem un startapiem, bet tie visi paredzēti pieaugušo lietošanai. Kurš domās par bērniem? FarFaria ir bērnu grāmatu lasīšanas serviss Android lietotājiem.

    FarFaria iespējams uzstādīt Android viedtālrunī vai planšetdatorā bez maksas un aplikācija dos iespēju lasīt dienā vienu stāstu. Lai piekļūtu visiem stāstiem un iespējām, būs jāmaksā mēneša maksa vai gada maksa.

    Reklāma

    farfaria-screenshot-sing-along-read-feature-710x628

    Lasīšana jauniem un veciem

    FarFaria stāsti izvietoti kā karte, kas priecē bērnu mazās sirdis, jo uzreiz var iejusties pasaku valstībā. Uz vienas salas atrodami viena veida stāsti un iespējas. SingAlong City ļaus bērnam dziedāt līdzi pazīstamai melodijai.

    Stāsti iedalīti arī pēc to sarežģītības pakāpes, lai varētu izvēlēties atbilstošu lasāmvielu savam divgadniekam. Read-To-Me iespēja lasīs stāstu mazajam priekšā. Protams, saturs ir angļu valodā un diez vai piecus gadus vecs jaunietis vēlēsies sadarboties, bet mazuļi un jau lielāki skolasbērni ar prieku iepazīsies arī ar attiecīgi vizuālo saturu un angļu valodu.

    Bibliotēka un pieprasījums aug

    FarFaria saturs visu laiku tiek papildināts. Šobrīd pieejamas apmēram 700 grāmatas un katru nedēļu klāt nāk vēl apmēram piecas. Protams, pieejamas vēl citas aplikācijas (iStoryTime, MeeGenius, Rainbow, Scholastic’s Storia, Epic, Read Me Stories u.c.), bet tajās nebūs iespējas lasīt bez maksas tikpat kā neko.

    Šobrīd bērnus ir grūti atturēt no jauno tehnoloģiju lietošana. Viņi redz, ka vecāki no rīta pēta laika ziņas, pa dienu sarakstās ar kolēģiem un draugiem, bet vakaros skatās filmas savās viedierīcēs. Iespējams, ka šāda interesanta grāmatu aplikācija ir veids, kā ieinteresēt jauno paaudzi lasīšanā, neliedzot viņiem pieeju modernajām tehnoloģijām. No tām tāpat nepasargāsim viņus.

    farfaria-screenshot-books-map-710x628

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    16.04.2014 15:35

    Troņu Spēles ir? :D

    Reklāma