Web Analytics
More
    Reklāma

    Kursors.lv uzsāk sadarbību ar atvērto tehnoloģiju resursu open-news.lv

    Jaunākie raksti

    Dibinot tehnoloģiju portālu Kursors.lv, mani patiesi aizrāva tehnoloģiju tēmu plašums, par ko ir vērts rakstīt un stāstīt. Esam aizvadījuši divus dikti darbīgus mēnešus un laiks pakāpties augstāk. Vēlos paziņot, ka Kursors.lv uzsāk sadarbību ar atvērto tehnoloģiju resursu open-news.lv un turpmāk tā veidotājs Gatis Kalniņš nāks talkā un arī Kursors.lv stāstīs par atvērtajām tehnoloģijām Latvijā un ārzemēs.

    Tā ir ļoti nozīmīga tēma un man kā Kursors.lv dibinātājam ir patiess prieks, ka tagad jums būs iespēja lasīt kvalitatīvus rakstus par atvērtajām tehnoloģijām. Kopā ar Gati gatavosim atvērto tehnoloģiju ziņas un pavisam noteikti tiks veidoti lasāmvielas apjoma raksti un intervijas ar atvērto tehnoloģiju entuziastiem un profesionāļiem. Būs daudz darba mums un daudz labas lasāmvielas jums!

    Reklāma

    “Nolēmu kļūt par Kursors.lv rakstu autoru vairāku iemeslu dēļ: ir iespēja rakstus par atvērtajām tehnoloģijām piedāvāt daudz plašākai auditorijai; patīk Kursors.lv veidotāju attieksme pret tehnoloģijām vispār, jo neredzu (vai neeesmu pamanījis) noslieci veidot publikācijas par labu vienam vai otram programmatūras vai tehnoloģiju izstrādātājam; vēlme mest izaicinājumu savām spējām un pacelt rakstu kvalitāti augstākā līmenī”, teic open-news.lv autors Gatis Kalniņš.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Stendec
    07.04.2014 15:12

    Ahaa, ah tad tapēc pēdējās dienas pieklusis savā lapā, laikam gatavo ko interesantu, ar nepacietību gaidu!

    gatons
    07.04.2014 15:53
    Reply to  Stendec

    :) nedaudz jānoorientējas jaunajā situācijā. Izskatās, ka open-news.lv man turpmāk paliks kā tāda “fikso” ziņu lapa, t.i., lapa, kurā īpaši nepiepūlēšos mākslinieciski izpausties (arī iepriekš to neesmu īpaši centies). Kursors.lv prasa daudz nopietnāku pieeju un varbūt taps par vienu no līdzekļiem, kas beidzot piespiedīs mani realizēt manas slēptās fantāzijas – nointervēt cilvēkus, kas darbojas atvērtā pirmkoda lauciņā, bet par viņiem zināms tikai ierobežotam cilvēku lokam, ne plašākai publikai. Tie varētu būt gan dažādu projektu izstrādātāji, gan tulkotāji. Diemžēl tas viss prasa laiku, bet tā vienmēr pietrūkst :)

    Loks
    08.04.2014 00:37

    Apsveicami :) Gaidīšu ar nepacietību!

    Reklāma