Web Analytics
More
    Reklāma

    Arī Microsoft piedalīsies virtuālās realitātes pīrāga dalīšanā

    Jaunākie raksti

    Tas, ka lielās kompānijas sāk pastiprināti interesēties par virtuālās realitātes iespējām un pielietojumu, nav nekas jauns. Un Sony ar savu Project Morpheus kā arī Facebook veiktā Oculus Rift iegāde to tikai lieku reizi apstiprināja. Tagad arī Microsoft sāk intensīvi izrādīt savu vēlmi tik pie virtuālās realitātes pīrāga gabala. Un tieši tāpēc ir notikusi tehnoloģiju iegāde no firmas Osterhout Design Group, kura specializējas viedo briļļu izveidē un ražošanā.

    Kompānija Osterhout Design Group pamatā nodarbojas ar militāriem mērķiem paredzētu iekārtu un tehnoloģiju izstrādi. Arī Microsoft īpašumā nonākusī tehnoloģija ir izmantojama ka papildus realitātes, tā arī virtuālās realitātes risinājumiem. Tādas ir arī Osterhout Design Group brilles Osterhout X6, kuras aprīkotas ar diviem puscaurspīdīgiem, HD izšķirtspējas ekrāniem, kuri māk projicēt 3D attēlu. Pateicoties tam, ka brilles paredzētas militāriem mērķiem, tām ir pat lāzera attāluma noteicējs un infrasarkanās redzes iespējas, lai izmantotu brilles tumsā vai miglā.

    Reklāma

    Līdz ar to, izskatās, ka Microsoft plāni ir lielāki un tālāki, jo atšķirībā no Facebook, kuri nopirka jau gatavu produktu un ražotāju, viņi ir iegādājušies tehnoloģiju dažādu ierīču izveidei. Osterhout Design Group brilles Osterhout X6 darbībā ievērtējiet video materiālā.

    [youtube http://www.youtube.com/watch?v=qrDgFjBSVuE&w=640&h=360]

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Stendec
    04.04.2014 10:46

    No sešiem rakstie jaunumos, 3 pīār un viena reklāma. Žēl, biju cerējis ka nebūs tipiskais latvijāņu mēdijs.

    Reklāma