Web Analytics
More
    Reklāma

    HERE Drive + kopā ar Windows Phone 8.1 par brīvu ikvienam

    Jaunākie raksti

    Lai arī lielās runas saistībā ar Microsoft, Windows un Windows Phone šobrīd visvairāk skar operētājsistēmu WP 8.1, ir arī daži mazi, bet ļoti jauki jaunumi, kurus sagatavojušas citas kompānijas. Viens no tādiem saistās ar Nokia navigācijas sistēmu HERE Drive +.

    Tas, ka šī navigācija ar bezmaksas kartēm, ir viena no labākajām viedtālruņos pieejamajām, ir fakts. Taču nezin kāpēc pirms kāda laika Nokia bija izdomājusi, ka jāmēģina piesaistīt navigācijas sistēma konkrētam reģionam. Ja jūs vēlējāties papildus kartes vai iespējas, par to bija jāmaksā. Un samērā daudz. Bet nupat ir notikušas pozitīvas izmaiņas. Nokia nolēmusi paplašināt un unificēt HERE lietotāju loku. Navigācijas sistēma HERE Drive + turpmāk, kopā ar Windows Phone 8.1 operētājsistēmu būs pieejama ikvienam viedtālruņa lietotājam. Un ir vienalga, vai tas būs budžeta aparāts Lumia 520, vai HTC 8X vai arī Samsung Ativ S. Lietotāji varēs ieekonomēt aptuveni 35 eiro, un lietot šo turn-by-turn navigāciju 97 valstīs.

    Reklāma

    HERE navigācijā būs atjaunināta datu bāze
    HERE navigācijā būs atjaunināta datu bāze

    Papildus šim jaunuma, zināms arī, ka tiks pamatīgi atjaunota HERE Maps, HERE Drive + un HERE Transit datu bāze un programmu saskarne. Visus šos uzlabojumus lietotāji saņems kopā ar WP 8.1 atjauninājumu. Taču būs nedaudz jāpagaida pašiem steidzīgākajiem, jo izstrādātājiem paredzētajā Developer Preview Program atjauninājumā šo labumu vēl nebūs. Taču tas neliegs vēlāk atjaunināt katru HERE aplkāciju manuāli katram lietotājam.

    HERE navigācijā sagaidāma arī atjaunota saskarne un vadība.
    HERE navigācijā sagaidāma arī atjaunota saskarne un vadība.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assa
    03.04.2014 14:38

    Kāds šo ir lietojis jau savos iepriekšējos win telefonos? Kā strādā? Vai ir ērti, salīdzinot ar citām app vai fiziskajām navi ierīcēm? 35 EUR nav maza ekonomija
    P.s. pats vīlos nokia Ovi maps vecajā telefonā savulaik – tā navigācija nav ērta (piemēram nav ērti apskatīt maršruta kopskatu pa mazākiem gabaliņiem uc) un offline arī strādāja kā pagadās

    Mārtiņš
    03.04.2014 15:44

    HERE+ darbojas ļoti labi!
    Maršrutu kopumā var apskatīt. Internetu var atslēgt turpat navigācijā. Priekšā teikšana ir labāka kā tomtomā!

    Gatis
    04.04.2014 18:55

    Nokias navigāciju lietojo kopš symbian laikiem, varu teikt tikai pašu labāko. Tagad uz WP8 vispār forši, parāda precīzu adresi un līdz šim neesmu pilsētās apmaldījies.

    Reklāma