Web Analytics
More
    Reklāma

    Pieejama neoficiāla informācija par Galaxy S5 mini

    Jaunākie raksti

    Jau vairākās Samsung S sērijas paaudzēs iegājies, ka kādu laiku pēc flagmaņa prezentācijas tiek atklāta informācija par mini, jeb flagmaņa samazināto un lēnīgāko versiju. Saņemta informācija, ka arī Galaxy S5 nav izņēmums un pavisam drīz Samsung mūs iepazīstinās ar Galaxy S5 mini. Tā kodētais nosaukums būs SM-G800 un Galaxy S5 mini būs aprīkots ar 4.5 collu Super AMOLED. Ekrāna izšķirtspēja būs pieņemama 720p, pretēji Galaxy S4 mini, kas saņēma ļoti viduvēju qHD izšķirtspēju.

    Protams, Galaxy S5 mini, kā jau visi Samsung sākot no šī gada marta, saņems Android 4.4 KitKat un arī Snapdragon procesoru. Pagaidām nav zināms precīzs procesora modelis, bet tiek lēsts, ka tas būs Snapdragon 400 ar četriem kodoliem.

    Reklāma

    Galaxy S5 mini būs 8 megapikseļu aizmugures kamera un 2 megapikseļu priekšējā kamera, 1.5 GB RAM un 16 GB iekšējā atmiņa. Neiztikt bez Samsung pēdējos mēnešos iecienītā infrasarkano staru raidītāja un 2100 mAh akumulatora.

    Tiek plānots, ka arī Galaxy S5 mini būs mitrumdrošs, bet tas, visticamāk, nesaņems sirdsdarbības mērierīci un pirkstu nospiedumu lasītāju.

    Plašāka informācija par Galaxy S5 mini cenu vai iznākšanas laiku nav zināma.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    03.04.2014 10:10

    Pēc apraksta liekas pat interesantāks nekā pats S5. Man tie pirksti un pulsi neintersē, bet ja būs visas tās pašas jaunās fīčas kamerai, kas ir S5 + saskarne ar Gear un Gear Fit ierīcēm + ūdensdrošs un putekļdrošs, tad neko vairāk arī nevajag.

    Reklāma