Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Now serviss drīzumā pieejams visiem Chrome pārlūka lietotājiem

    Jaunākie raksti

    Gaidīšana ir beigusies, jo palēnām visi Chrome interneta pārlūka lietotāji savos galddatoros arī sāks ieraudzīt Google Now paziņojumu kartītes. Google Now galddatoru versija parādīs līdzīgu informāciju tai, ko jau šobrīd daudzi var izmantot savos viedtālruņos. Galddatora vietas noteikšana tiks ņemta no viedtālruņa, kas piesaistīts tam pašam Google lietotāja kontam. Vairāku viedierīču lietotājiem nāksies atslēgt vietas noteikšanu tām viedierīcēm, kuru datus nevēlēsies redzēt galddatora Chrome interneta pārlūkā.

    Kā ierasts, Google Now galddatoru versija būs pieejama visiem, bet tā tiks pakāpeniski pieslēgta lietotājiem pāris nedēļu laikā. Lai būtu drošs, ka saņemsi Google Now galddatorā tikko tā pieejama, būs jāatjaunina Chrome interneta pārlūks un tajā, kā arī viedtālrunī, jāpiesakās ar vienu un to pašu lietotāja vārdu. Viedtālrunī Google Now ir jābūt aktivizētam.

    Reklāma

    Šobrīd Google Now Latvijā strādā visai ierobežoti, kā arī daudzi nemaz par tādu Google Now nav dzirdējuši. Lielākā Google Now nezināšana slēpjas faktā, ka to nevar aktivizēt viedtālrunī, kas izmanto neatbalstītu saskarnes valodu. Latviešu valodas izmantotājiem nāksies pārslēgt valodu uz angļu, aktivizēt Google Now un tad pārslēgties atpakaļ uz latviešu saskarnes valodu.

    Brīdinu, ka Google Now samērā aktīvi izmanto internetu un vietas noteikšanu, un tas neatstāj pozitīvu iespaidu uz akumulatora darbības ilgumu ar vienu uzlādi.

    wpid-nowshot.png

    AvotsGoogle+
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma