Web Analytics
More
    Reklāma

    Popcorn Time torrentu filmu skatīšanās serviss varētu turpināt pastāvēšanu

    Jaunākie raksti

    Popcorn ir plaši pazīstams multimediju atskaņotāju ražotājs, kas piedāvā salīdzinoši padārgas “kastītes” internetā sagrābstītā video materiāla augstvērtīgai atskaņošanai. Šie paši zēni bija ķērušies klāt servisam, kas ļautu atskaņot torrentos atrodamās filmas bez to lejupielādes pirms skatīšanās. Interneta plašumos Popcorn Time jau tika nokristīs par pirātu Netflix.

    Loģiski, ka lielie tirgus spēlētāji un filmu veidotāji paspēja ne pa jokam sabīties un sabaidīt arī pašus Popcorn Time izveidotājus. Diemžēl šoreiz rezultāts ir skumīgs, jo Popcorn Time serviss pārtraucis savu darbību tikai četras dienas pēc tā publiskās beta versijas pieejamības. Entuziasti programmu jau bija paspējuši iztulkot daudzu tautu valodās un programma tika lejupielādēta visās pasaules valstīs. Pat divās, kur oficiāli internets netiek piedāvāts. Arī šobrīd Popcorn Time programma iegūstama torrentos, bet nav jēgas to lejupielādēt, jo tā nedarbojas. Īsts P2P tad nesanāk, kaut kādu servisa daļu būtu jānodrošina Popcorn Time uzturētājam, bet tas nu ir slēgts.

    Reklāma

    Popcorn Time izveidotāji uzsver, ka šis serviss nav uzskatāms par nelegālu un pirātisms ir nevis lietotāju radīta problēma, bet gan alkatīgo filmu izdevēju mākslīgi radīta problēma. Tomēr Popcorn Time radītāji nav gatavi iesaistīties tiesu darbos ar milzīgajām Holivudas filmu veidotāju juristu ordām un tādēļ projektu pārtrauc.

    Šobrīd pieejama ziņa, ka projekts tiks glābts un tajā iesaistīsies YTS (iepriekš zināms kā YIFY-Torrents). YTS norādījuši, ka darbs nav jāsāk no nulles un programmas darbība tiks atjaunota drīzumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma