Web Analytics
More
    Reklāma

    Pioneer strādā pie ar Apple CarPlay savietojamiem produktiem

    Jaunākie raksti

    Atsaucoties uz Pioneer Electronics klientu servisa pārstāvi, Macrumors informē, ka arī pie mums labi zināmā Pioneer strādā pie produktiem, kuri ir savietojami ar Apple nule anonsēto CarPlay.

    Tā neapšaubāmi ir laba ziņa visiem ar Lightening pieslēgligzdu aprīkoto iPhone īpašniekiem – lai arī Ženēvas autoizstādē pieteiktie jaunie, ar Apple CarPlay savietojamie Ferrari, Mercedes-Benz un Volvo modeļi, kuriem nākamgad sekos citu ražotāju auto, neapšaubāmi ir lieliski auto, būsim reāli – iespēja iegūt CarPlay bez jauna Ferrari iegādes skar ievērojami lielāku autobraucēju daļu.

    Reklāma

    Cita starpā, arī viens no Apple sadarbības partneriem – Mercedes-Benz – pieļāvis iespēju nākotnē piedāvāt ar CarPlay savietojamas ierīces auto, kuriem šī iespēja nav likta līdzi, tā teikt, šūpulī.

    Dzīvosim – redzēsim. Skaidrs, ka dažādi “viedauto” risinājumi jau netālā nākotnē parādīsies, kā sēnes pēc lietus, un kļūs par jaunu mobilo platformu kara fronti. Jāteic, ka tas ir no mūsu – auto un viedtelefonu lietotāju – viedokļa pozitīvs karš, jo ieguvēji būsim tieši mēs. Nu, vismaz, kamēr vien nenāksies sodīties par to, ka savu vēl itin svaigo un citādi labo auto neviens negrib pirkt tāpēc, ka tas ir savietojams tikai ar Symbian :).

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma