Web Analytics
More
    Reklāma

    WeTranfer failu apmaiņas serviss kļūst mobils ar iOS aplikāciju

    Jaunākie raksti

    Liela skaita foto un video nosūtīšana no iPhone ne reizi vien likusi āboļu telefona, iPod touch vai iPad īpašniekam ņemties ar ierīci ilgāk, nekā gribētos – kā nekā, iOS iebūvētā attēlu un video publiskošana ļauj vienlaikus nosūtīt ierobežota skaita failus.

    Protams, ja faili jāpārsūta starp tuvumā esošām ierīcēm, varam izmantot AirDrop (starp iOS ierīcēm, kuras to atbalsta…), vai, teiksim InstaShare (iOS – bez maksas, Mac, ja nemaldos, kādi divarpus EUR), ja shēmā jāiekļauj arī dators, iOS ierīce, kura neatbalsta AirDrop, vai Android telefons (ražotājs jau kādu laiciņu sola arī Win aplikāciju), bet, ja vienlaikus vēlamies dalīties ar veselu bariņu draugu, tad vai vienīgā sakarīgā iespēja ir iPhoto Shared Photostream. Jā, ir arī DropBox & Co, bet tas tomēr nav “iebaksti un gatavs” tipa risinājums un ietver vairākus soļus.

    Reklāma

    Tagad iOS piepulcējusies failu apmaiņas servisa WeTransfer aplikācija. Tiesa, tā, vismaz pagaidām, ir telefona/iPod touch ekrāna izmēram, taču, kā nojaušat, darbojas arī uz iPad.

    Ideja vienkārša – startējam aplikāciju, izvēlamies foto un video, kurus sūtīsim, ievadām adresātu e-pastus (vai, ja izmantojam, adrešu grāmatas grupu/smartgrupu), ziņojumu un savu “no” e-pastu. Gatavs – kā reiz miljons ekrānos rakstīja Microsoft Windows 98, “Sit Back and Relax” – vērojam failu debesbraukšanas progresu.

    Ērti ir tas, ka procesu iespējams iepauzēt un pēc tam turpināt, kas nederēs, piemēram, situācijā, kad mobilais internets ir nepieejams vai nepieejami dārgs/lēns un nākas pamest mājīgā/viensnīcīgā WiFi uztveramības zonu.

    WeTransfer serviss bez maksas nodrošina max. 2 GB apjoma pārsūtīšanu. Ja nepieciešams vairāk un regulāri, varam maksāt 120 EUR gadā (hah, tomēr “pē” viņiem – saka, ka 10 mēnesī, bet jānorēķinās uzreiz par gadu) un dabūt savā rīcībā 10 GB atspēriena laukumu, ilgtermiņa glabāšanu un iespēju aizsargāt failus ar paroli.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma