Web Analytics
More
    Reklāma

    LG izziņo LG 2 Mini, vārgāks par lielo “brāli”

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) Pasaules Mobilajā kongresā 2014 (WMC) prezentēs uzņēmuma pirmo „kompakto” viedtelefonu G2 Mini. Izstrādāts kā kompānijas flagmaņa tālruņa LG G2 mazāka versija, G2 mini viedtālrunis nodrošinās premium klases funkciju pieejamību plašākam patērētāju lokam.

    Lietotāju iecienītās funkcijas (UX), kuras pieejamas LG G sērijas ierīcēs, tostarp Guest Mode un Plug & Pop, ir ieviestas arī G2 mini. Ņemot vērā to, ka šis vidējā segmenta viedtelefons izstrādāts, lai apmierinātu vairāku miljonu klientu vajadzības visā pasaulē, G2 mini būs pieejams vairākās versijās – ar vienu vai divam SIM kartēm, 3G/4G LTE un četrās dažādās krāsās (titāna melna, mēness balta, sarkana un zelta).

    Reklāma

    Viedtālruņu tirgus ir nostabilizējies kategorijās, kur premium ierīču ekrāna izmērs ir virs piecām collām, bet vidējā segmenta ierīcēm tas ir ap 4,5 collām. Kā 4,7 collu ierīce ar optimālu tehnisko nodrošinājumu, kam šajā segmentā nav līdzīgas, G2 mini apmierinās patērētāju pieprasījumu pēc praktiska viedtālruņa ar premium klases funkcijām. Viedtālruņa, kas ieguvis vairākus mediju “Best of 2013” apbalvojumus, kompaktā versija G2 mini saglabā novatorisko Rear Key dizainu, kas pirmo reizi tika ieviests G2 modelim.

    Ierīce būs aprīkota ar 4.7 collu lielu qHD (540 x 960 pikseļu) izšķirtspējas IPS displeju, 2440 mAh akumulatoru, Snapdragon 400 vai Nvidia Tegra 4i četrkodolu procesoru (ap 1.2 GHz), 8 GB iebūvēto atmiņu (ir microSD atmiņas kartes slots) un 8 megapikseļu aizmugurējo kameru. Turklāt G2 mini būs aprīkots ar Android 4.4 KitKat operētājsistēmu, lai nodrošinātu modernāko un optimizētāko Android pieredzi, kāda šobrīd pieejama.

    G2 mini tirdzniecība pasaulē tiks sākta martā, kad 3G Dual SIM modelis nonāks NVS valstīs. Vēlāk šis viedtālrunis pārdošanā nonāks arī Tuvajos Austrumos, Latīņamerikā, Āzijā, tostarp Singapūrā, Honkongā un Taivānā, kā arī Eiropā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma