Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaunus WP viedtālruņus izstādē MWC 2014 ieraudzīt neizdosies

    Jaunākie raksti

    Kā ziņo interneta vietne Recode, tad tiem, kuri gaida iespēju izstādē MWC 2014 ieraudzīt jaunus WP operētājsistēmas viedtālruņus, iespējams nav pat vērts uz izstādi doties. Informācija liecina, ka ne Microsoft, ne Nokia negatavojas parādīt MWC ietvaros ko jaunu, saistībā ar Windows Phone.

    Laikam Microsoft nolēmuši pieturēties pie tās pašas taktikas, kuru izmanto Apple, un savus jaunums rādīt speciāli tiem atvēlētā pasākumā. Tas varētu notikt jau aprīļa sākumā, kad Sanfrancisko atklās Microsoft Build Developer Conference. Tur arī droši vien dienas gaismu ieraudzīs WP 8.1 operētājsistēma un jaunie Nokia WP viedtālruņi. Šo svētdien gaidāmajā Microsoft preses konferencē Barselonā, visticamāk tiks pastāstīts tikai par kompānijas plāniem saistībā ar Nokia iegādes darījuma noslēgšanos.

    Reklāma

    Arī Nokia neko jaunu rādīt negatavojas. Ja nu vienīgi daudz aprunāto, lēto viedtālruni Nokia X, kurš zināms arī ar nosaukumu Normandy. Šo pasākumu Nokia ir izreklamējusi pietiekami plaši. Plašāk komentēt savu nostāju MWC 2014 sakarā, kā Microsoft, tā arī Nokia atsakās.

    Nokia jaunā, lētā viedtālruņa klajā nākšanas datums un laiks, zināmi.
    Nokia jaunā, lētā viedtālruņa klajā nākšanas datums un laiks, zināmi.
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rihards
    20.02.2014 16:36

    Labi vien arī ir! Labāk reti un mantu, nekā katru mēnesi ar pilnīgi nebūtiskām izmaiņām.

    Andis
    22.02.2014 13:57

    Kad no Tevis varētu sagaidīt Lumia 1520 apskatu? Ir vēlme iegādāties, bet pirms tam gribētos dzirdēt Tavu verdiktu par šo ierīci.

    Reklāma