Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēdējā iespēja pieteikties Garage48 “dzelžu” hakatonam

    Jaunākie raksti

    Steidzu painformēt, ka šajā nedēļas nogalē (7-9. februārī) Tartu notiekošajā Garage48 hakatonā vēl ir palikušas dažas brīvas vietas. Garage48 hakatonu sērija aizsākās 2010. gadā un tehnoloģiju aktīvisti dažādās pasaules valstīs ir sanākuši kopā, lai radītu interesantas aplikācijas un servisus. Pagājušā gada beigās es piedalījos Garage48 un tas izvērtās par neaizmirstamu piedzīvojumu. Ļoti rekomendēju šādos pasākumos piedalīties ikvienam, kam ir daudzsološa projekta ideja vai vēlme interesantā tehnoloģiju gaisotnē pavadīt pāris dienas. Un, kas svarīgi, nav jābūt spečukam, lai piedalītos šādos pasākumos.

    [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LWEcmLRPBvI]

    Reklāma

    Šoreiz hakatons būs īpašs, jo tā galvenā tēma būs “dzelži”. Joprojām būs vajadzība 48 stundu garumā programmēt, reklamēt un veidot dizainus, taču galvenais uzsvars tiks likts uz dažādām elektronikas, mehatronikas un mehānikas idejām. Pasākuma organizatori sola nodrošināt krietnu kaudzi ar dažādiem interesantiem gadžetiem un instrumentiem (3D printeriem, Raspberry Pi datoriem, instrumentiem u.c.), bet nepieciešamās lietas, protams, var ņemt līdzi arī paši dalībnieki. Es pats diemžēl šoreiz uz pasākumu netieku, tomēr ar interesi centīšos sekot tur sastrādātajam un patiešām rekomendēju apmeklēt šo pasākumu. Ja tev ir zināms kāds, kurš ir starā par ķimerēšanos ar maziem datoriem, sensoriem, robotiem, tad steidz nodot viņam šo ziņu. Starp citu, uz pasākumu dodas arī latvieši un var uzjautāt @KristsAvots par transporta iespējām.

    Visa aktuālā informācija ir atrodama pasākuma mājaslapā. Pasteidzies, brīvo vietu skaits ir ierobežots un strauji sarūkošs.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma