Web Analytics
More
    Reklāma

    LG iepazīstina ar pilnīgi jaunu Smart TV platformu webOS

    Jaunākie raksti

    LG Electronics (LG) šodien izstādē CES 2014 iepazīstināja ar savu jaunāko Smart TV platformu. webOS, kas pagājušā gada martā tika iegādāta no Hewlett-Packard, ir pārveidota un tiek piedāvāta kā LG jaunā Smart TV platforma. Jaunā operētājsistēma piedāvā intuitīvu lietotāja saskarni nevainojamai un patīkami nesarežģītai pieredzei, kas balstīta uz webOS komandas vairāku gadu garumā krāto pieredzi. Turklāt jaunā platforma atvieglo izstrādātājiem iespējas veidot aplikācijas un veicina LG Smart TV savienojamību ar citām ierīcēm.

    Ērti savienojama, viegli lietojama

    webOS platforma, kas 2014.gadā tiks ieviesta vairāk nekā 70% LG Smart TV ierīcēs, būtiski vienkāršo šo televizoru lietošanas pieredzi. Tās vieglā lietošana padara satura meklēšanu un aplūkošanu, savienošanu ar citām ierīcēm un pat sākotnējo uzstādīšanas procesu neiedomājami vienkāršu. Pirmajā reizē, kad lietotājs ieslēdz ar webOS aprīkotu LG Smart TV, uz ekrāna parādās animēts personāžs, lai palīdzētu televizora savienošanas un uzstādīšanas procesā. Viss, kas skatītājam ir jādara, ir jāpakarta Magic Remote tālvadības pults vai jānospiež OK taustiņš, lai saņemtu papildu ieteikumus. webOS var nekavējoties atpazīt, kad un kāda ārējā ierīce ir pievienota televizoram, un tā nodrošina izvēlni, kurā tiek piedāvātas visas saistītās iespējas, no kurām lietotājs var izvēlēties.

    Reklāma

    Tūlītēja piekļuve un atvieglota satura pārslēgšana

    Jaunā Launcher – no kreisās uz labo pusi pāršķirstāma izvēlne, kura izvietota ekrāna apakšējā daļā – ir viena no atpazīstamākajām webOS īpašībām. Launcher nodrošina iespēju pārslēgties starp pārraides televīziju, Smart TV saturu un ārējās ierīcēs glabātiem medijiem bez nepieciešamības atgriezties sākuma ekrānā. Šī funkcija piedāvā skatītājiem iespēju vienlaicīgi skatīties pārraidi, spēlēt spēli vai pārlūkot internetu, kamēr tiek meklēts vai lejupielādēts cits saturs. Turklāt Live Menu, kuru iespējams atvērt televizora skatīšanās laikā, nodrošina vieglu piekļuvi meklēšanas, ieteikumu un kanālu izvēlnēm.

    Atvieglota satura izpēte

    webOS izstrādes komanda radījusi unikālu Today izvēlni kā satura rekomendāciju pakalpojumu, iesakot populārus televīzijas šovus, programmas, kas palaistas garām, kā arī filmas. Today josla horizontāli izvietota ekrāna centrā, un lietotājs to ar Magic Remote talvadības pults palīdzību var pārlūkot arī no augšas uz apakšu, lai atklātu vēl aizraujošākas skatīšanās opcijas.

    LG webOS nodrošina arī piekļuvi LG Store plašai aplikāciju kolekcijai. LG Store piedāvā iespēju pārlūkot visskatītāko un visvairāk lejupielādēto informāciju, kas pieejama visā Smart TV platformā, tostarp pārraides televīzijas programmas un jaunākās spēles. Loģiski organizētās kategorijas, kas ietver 3D saturu, spēles un filmas, aprīkotas ar nelieliem attēliem ātrai un ērtai satura izvēlei.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma