Web Analytics
More
    Reklāma

    Pēc 12 gadiem darbu pārtraucis iepirkšanās portāls “Pērkam Kopā”

    Jaunākie raksti

    2023. gads ir tikai pašā sākumā, bet jau atnesis ne vienu vien pārmaiņu. Liels bija mans pārsteigums, kad šorīt, 6. janvārī, atverot iepirkšanās portāla “Pērkam Kopā” mājaslapu, ieraudzīju lielu uzrakstu “Pateicamies par 12 gadus ilgu draudzību un uzticēšanos” un lapas apakšā paziņojumu – “No 01.01.2023. Pērkam Kopā pārtrauc savu darbību”. Šo gadu laikā radās iespaids, ka tā visai apmeklēta vietne, un arī es tur šad, tad mēdzu iepirkties, tāpēc nebija gaidīts šāds iznākums.

    Reklāma

    Tā kā neskaidrību par šādu situāciju ir daudz gan no pircēju, gan sadarbības partneru puses, “Pērkam Kopā” izveidojis īpašu sadaļu, kur atbild uz biežāk uzdotajiem jautājumiem, kuri var rasties saistībā ar iepirkšanās portāla darbības pārtraukšanu. Tajā var noskaidrot jautājumus par un ap kuponiem, naudas atgriešanu utt.

    Runājot par “Pērkam Kopā” darbības izbeigšanas iemesliem, “Draugiem Group” runas vīrs Jānis Palkavnieks uzsver: “Mūsu uzņēmums “Pērkam Kopā” 12 gadus spēlēja nozīmīgu lomu Latvijas e-komercijas agrīnajā attīstībā jau no pirmās savas pastāvēšanas dienas. Toreiz cilvēkiem vajadzēja uzticamu vietni, lai iepirkšanās būtu patīkama un droša. Tāpat PerkamKopa.lv bija resurss, kā sevi pirmo reizi parādīt plašākai sabiedrībai Latvijas ražotājiem un pakalpojumu sniedzējiem. Kā jau “Draugiem Group” uzņēmums, arī “Pērkam Kopā” komanda piedalījās dažādu sociālo projektu realizācijā, piemēram, sniedzot tehnisko atbalstu tādām unikālām labdarības izsolēm kā “Dod Pieci” un “Ukrainas cilvēkiem”. Šodien Latvijas cilvēki jau droši iepērkas e-veikalos visā pasaulē. Konkurence ir sīva, un kāds to neiztur. Tāda ir uzņēmējdarbības ikdiena. Mēs atvadāmies no “Pērkam Kopā” un kopā skatāmies uz nākotnes biznesiem, kas radīsies “Draugiem Group” paspārnē. Bija forši būt kopā ar “Pērkam Kopā“!”.

    Jāpiezīmē, ka “Pērkam Kopā” darbojās uzņēmuma “Draugiem Group” ietvaros. Iepirkšanās portālā bija pieejamas dažādas preces un pakalpojumi par izdevīgām akcijas cenām. Tajā bija atrodami vairāk nekā 500 piedāvājumi, kas ietvēra dažādas ikdienas preces un pakalpojumus, idejas dāvānām, atpūtai, svētkiem utt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    06.01.2023 14:35

    Normāli! ‘kuponu’ desmitgades ēra, kas burtiski uzsprāga 2010/11 gadā jo varēja dabūt kaut ko lētāk uz kādiem īpašajiem piedāvājumiem ko kāds izmeta, ir noplakusi, nenesot vairs nepieciešamo peļņu, gan jau arī pārējās kuponu vietnes drīz vien aizklapēsies ciet.

    Personīgi jau arī sen neesmu šādus ‘kuponus’ pircis vairs, nav bijusi nepieciešamība.

    Last edited 1 year ago by Pēča
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    06.01.2023 14:37

    No modes ir izgājuši gan kuponi, gan keponi

    Tītars
    06.01.2023 15:42

    12 gadu projekta noslēgums. Malači!

    Jānis Bebrītis
    06.01.2023 17:32

    Ā, viņi vēl bija? Sen atpakaļ nopirku pāris lietas, bija ok. varētu vēl, biju piemirsis par viņiem.

    Krotow
    06.01.2023 18:34

    Par viņiem jau 10 gadus kā biju aizmirsis. Dīvaini ka tik ilgi nodzīvoja.

    Gejseks
    06.01.2023 19:03

    Good

    Vaards
    06.01.2023 19:47

    Prieks, ka nobeidzās scam projekts.

    Zem šāda domēna vajag normālu kickstārteri:
    1. Atnāk cilvēks ar ideju, ko varētu “kopā lētāk” nopirkt.
    2. Piereģistrē ideju (piemēram, kaut kas jāiepērk no Japānas, šeit nav pieejams + čakars ar konteineri vest, muitot u.t.t.).
    3. Ja idejai pierakstās citi interesenti (kādi 20 minimums, piemēram). Projkts nonāk nākamajā stadijā.
    4. Namakmā stadija – apstiprinātais projekts, ko rāda pirmās lapas sarakstā un kuram var citi pieteikties divas nedēļas, iemaksājot priekšapmaksu 50%
    5. “Pērkam kopā” sagādā karoto pirkumu.

    Andris
    06.01.2023 20:06
    Reply to  Vaards

    Divnieks tev par domrakstu :D

    Reklāma