Web Analytics
More
    Reklāma

    “Revolut” globālo klientu skaits pārsniedzis 30 miljonus, Latvijā to lieto 280 tūkstoši

    Jaunākie raksti

    Fintech uzņēmums un globālā finanšu superlietotne “Revolut” nākusi klajā ar jaunākajiem datiem par izmaiņām klientu segmentā. Uzņēmums ar prieku paziņojis, ka klientu skaits visā pasaulē nu pārsniedz 30 miljonus. Kopš pērnā gada novembra “Revolut” pakalpojumu saņēmēju skaits audzis par vairāk nekā 5 miljoniem.

    “Revolut”, kas dibināts 2015. gadā Londonā, uzrāda stabilu klientu un veikto darījumu skaita pieaugumu. Uzņēmums aprēķinājis, ka klienti ik mēnesi šajā lietotnē veic vairāk nekā 400 miljonus darījumu, kas ir par 50 miljoniem vairāk nekā pērnā gada novembrī.

    Reklāma

    Kas attiecas uz klientu skaitu, vairāk nekā piektā daļa jeb 6,8 miljoni no tiem nāk no Lielbritānijas. Tāpat Polijā un Rumānijā “Revolut” ir populāra, piesaistot 2,5 miljonus un vairāk klientu. Arī Baltijas valstīs “Revolut” pakalpojumi ir diezgan iecienīti. Visplašāk tos izmanto Lietuvā, kur lietotāju skaits sasniedz 440 tūkstošus. Latvijā “Revolut” šobrīd lieto 280 tūkstoši klientu, savukārt Igaunijā vismazāk – ap 80 tūkstošiem.

    Jāpiezīmē, ka “Revolut” ir viens no Eiropas vērtīgākajiem finanšu tehnoloģiju uzņēmumiem, kas novērtēts 33 miljardu dolāru apmērā. Tas piedāvā bezmaksas norēķinu kontus, akciju un kriptovalūtu tirdzniecību, apdrošināšanu, ceļojumu rezervēšanu un citus pakalpojumus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    02.06.2023 10:35

    Vai man vienīgajam pēdējā laikā bankomāti ārvalstīs atsaka naudas izsniegšanu ar Revolut karti?
    Kāda ir citu Revolut karšu lietotāju pieredze? Agrāk bija gadījies, ka viens vai otrs bankomāts karti nepaņem, bet nu tā ka 5 bankomāti pēc kārtas atsakās pieņemt karti jau paliek neforši.
    PS: maksāt veikalos var bez problēmām, tāpēc pašai kartei nav ne vainas.

    Jūrnieks
    02.06.2023 13:39
    Reply to  Skābene

    Man problēmu ne reizi nav bijis izņemt naudu. Es gan to daru reti,bet Eiropā problēmu nav.

    priex
    02.06.2023 13:49
    Reply to  Skābene

    Man tieši pretēji ir bijušas situācijas, kad nevarēju samaksāt ar Revolut (piemēram, Uzbekistānā). Ja darījums šķiet aizdomīgs, acīmredzot negrib riskēt un neļauj veikt transakciju.

    Skābene
    02.06.2023 14:01
    Reply to  priex

    Ar maksājumiem tā mēdz būt, vajag atvērt aplikāciju un apstiprināt darījumu, ja viņš ir uzkāries dēļ aizdomīguma. Portugālē bankomāti karti neņēma pretī un izmeta paziņojumu, lai sazinos ar banku. Tā kā dažās tirdzniecības vietās karšu aparāti lasīja tikai vietējās kartes, tad sākumā domāju, ka esmu trāpījis uz bankomātiem, kas ņem tikai vietējās kartes (Briselē tādi ir daudz), bet nekā, SEB un SWED kartes ņēma pretī. Austrijā man Bankomāts iegrieza komisiju EUR 5 apmērā par 10 eur izņemšanu ar Revolut (te tev nu bija izņemšana bez komisijas)! :)
    Vecajā eiropā ir ļoti daudz vietas, kur prasa skaidru naudu, tā kā bez naudas izņemšanas īsti iztikt nevar.

    Jūrnieks
    02.06.2023 20:45
    Reply to  Skābene

    Man, savukārt, pagājušā gada vasarā bija pārgājiens no Amsterdamas uz Singapūru.

    Tad darba devējs bija ļoti liela kompānija – BOSCALIS. Un man pirmo algu iesaldēja uz 2nedēļām(skaidrojot par aizdomīgu pārskaitījumu), kamēr ar šiem cīnījos.
    Pat darba līgumu prasīja(cik atceros).

    Bet vairs incidentu nebija. Viens neliels, kad pēkšņi arī zibmaksājums uz Revolūtu gāja daudz stundu, kaut vienmēr ir sekunžu laikā.

    Gatis Leinerts
    03.06.2023 08:25

    Turrcijā pārbaudīju vairākus bankomātus,līdz atradu bez komisijas, Citadeles Kiwi visur bija ar komisiju 5-10%,Grieķijā tas pats, jāmeklē starp daudzajiem banku bankomātiem.

    Kkā tā
    03.06.2023 14:17

    Vai man vienīgajam revolut kaut kādu nogrimušu kriptovalūtu pārdeva manā vietā par 0.01€ un viss pokuj tiem?

    Reklāma