Web Analytics
More
    Reklāma

    Google tomēr neizdevās izlaist otru salokāmo Pixel ierīci

    Jaunākie raksti

    Google Pixel sērijas viedtālruņus gaidījām ilgu laiku, Google beidzot parādīja Pixel Fold, kas jau drīzumā ieradīsies tiem, kuri to priekšpasūtīja. Tomēr, kā izrādās, Google gandrīz izziņoja arī otru Pixel Fold modeli, kas gan tika atcelts pirms ieraudzīja dienas gaismu.

    Google apstiprināja šo otru lokanā ekrāna modeli jaunākajā Made by Google podkāsta sērijas epizodē. Neierastajā garajā epizodē podkāsta vadītājs Rachid Finge tikās ar trim Google dizaina komandas locekļiem: Ivy Ross (Galvenā dizaina vadītāja Google ierīcēm), Isabelle Olsson (Industriālā dizaina vadītāja mājas, apģērbu jomā) un Claude Zellweger (Dizaina direktoru).

    Reklāma

    Saruna bija par un ap trim jaunākajiem Google produktiem – Pixel 7a, Pixel Fold un Pixel planšetdatoru. Vienlaikus tika pastāstīts, ka Pixel Fold vajadzēja nākt pārī ar vēl vienu lokana ekrāna ierīci. Pagaidām gan šī ierīce netika parādīta, jo to izstrādes komanda novērtēja kā pārāk zaļu. Pie ierīces vēl esot jāstrādā.

    Podkāsta epizodē netika minēts, kāda tieši bija šī otra ierīce. Iespējams, te bija runa par Pixel Flip, ko mēs varētu sagaidīt kaut kad uz vasaras beigām. Bet Google tik pat labi varētu Pixel Flip pārcelt uz nākamo gadu vai pat atcelt pavisam.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma