Web Analytics
More
    Reklāma

    Amazon neveicas ar Prime Air dronu gaisa piegādēm

    Jaunākie raksti

    Amazon Prime Air dronu piegādes nav nekas jauns, šī ideja jau ir teju 10 gadus sena. Tiesa pircēji gan Amazon Prime Air var izmantot tikai kopš pagājušā gada. Tāpat Amazon Prime Air darbība ir pieejama tikai Teksasā un Kalifornijā.

    Bet ar Amazon Prime Air viss nemaz neiet tik gludi. Testu periodā Amazon Prime Air drons nogāzās Oregonas testu zonā un nodedzināja ap 100 000 kvadrātmetru lielu platību ar krūmiem un zāli.

    Reklāma

    Ne tikai Amazon Prime Air sākums ir bijis skarbs. Šogad tika plānotas 10 000 piegādes pa gaisu, bet piegāžu skaits šajā gadā bijis vien 100. Diez vai atlikumu spēs pieraut klāt atlikušajos gada mēnešos.

    Tiesa, viens no lielākajiem Amazon Prime Air pretiniekiem ir ASV Federālā aviācijas administrācija, kas daudzviet nemaz neļauj ar dronu lidināties. Droni pat nedrīkst lidot pāri pār lielceļiem, lai sasniegtu savus mērķus. Tāpat tie nevar lidot cilvēku tuvumā un lidmašīnu maršrutos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Usinss
    23.05.2023 10:31

    Vajag pasaukt Ukrainas armijas poārstāvjus. Viņiem arī ir rašist prime, kur piegādā pirmstermiņa atbrīvojumu no dienesta.

    Reklāma