Web Analytics
More
    Reklāma

    Jaguar gatavo elektrisku GT automašīnu, kas kļūs par ražotāja visu laiku jaudīgāko modeli

    Jaunākie raksti

    Britu sporta autoražotājs Jaguar atklājis vairākas svarīgas detaļas par gaidāmo elektrisko modeli, ko Jaguar sola prezentēt līdz šā gada beigām. Jaguar atklājis, ka tas būs četrdurvju GT klases auto, tātad, kaut kas līdzīgs Porsche Taycan un tamlīdzīgiem auto. Svarīgi, ka tas kļūs par Jaguar vēsturē līdz šim jaudīgāko auto – līdzšinējais rekords pieder XE SV Project 8 modelim, kas attīstīja 590 zirgspēkus.

    Ražotājs sola, ka ar vienu uzlādi auto varēs veikt vairāk nekā 430 jūdzes (690 kilometri), taču netiek precizēts, kāds testu cikls izmantots šo mērījumu veikšanā. Ražotājs tāpat atklājis, ka līdz ar šo modeli debitēs pilnīgi jauna, pašu izstrādāta elektroauto platforma. Auto sākumcena Lielbritānijā būs ap 100 tūkstošiem mārciņu.

    Ņemot vērā prognozēto cenu Lielbritānijā, solīto jaudu, kas, visticamāk, pārsniegs 600 zirgspēkus, auto formu un solīto sniedzamību ar vienu uzlādi – šis noteikti ir paredzēts kā konkurents iepriekš pieminētajam Porsche Taycan un citiem līdzīgiem modeļiem tirgū.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma