Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla Cybertruck pārdošanu uzsāks kaut kad uz gada beigām

    Jaunākie raksti

    Tesla Cybertruck nu jau var nesarkstot dēvēt par mītisku elektrisko auto, jo Īlonam Maskam nu nekādi neizdodas to uzsākt ražot. Jau kuro reizi Masks paziņojis, ka Tesla Cybertruck būs pieejams, šoreiz to sola šī gada trešajā ceturksnī.

    Masks pats gan uzreiz piebildis, ka liela apmēra Tesla Cybertruck ražošanu var gaidīt tikai 2024. gadā, kas atkal liek domāt par kaut kādām šī modeļa problēmām.

    Par Tesla Cybertruck cenu īsti spriest šobrīd nevar. 2021. gada nogalē Tesla izņēma no Cybertruck tīmekļa vietnes gaidāmās mašīnas cenas. Tās tobrīd bija starp 40 000 un 70 000 dolāru. Visticamāk, varam gatavoties, ka Tesla Cybertruck cena šī gada nogalē būt teju divkārša. Tiek lēsts, ka Tesla Cybertruck jau iepriekš pasūtījis teju miljons klientu, katrs no tiem iemaksājis 100 dolāru drošības naudu.

    Tesla Cybertruck tika izziņots vēl 2019. gadā, sākotnēji tika plānots uzsākt mašīnas masveida ražošanu 2021. gada beigās, bet tas nenotika. Arī ari Semi smago mašīnu Tesla neveicas tik labi, kā gribētos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Bats
    21.04.2023 17:27

    Pilnīgi noteikti! Šoreiz “čista”! Trust me, bro!

    Biteme
    22.04.2023 11:10

    Kura gada? Lai gan tam nav lielas nozīmes. Šis auto ir rozā vienradzis, ko Masks solīja izvest no meža un būtībā jau ar to ir gana. Šobrīd Masks ir pat labākā situācijā, jo viņš ir kruts džeks ar vīziju – ja šis auto nonāktu līdz pircējiem, sāktos problēmas, sūdzības un lāsti, rozā vienradzis pārvērstos par parastu zirgu.

    xs1
    24.04.2023 09:38
    Reply to  Biteme

    Nav lielas nozīmes, jo Cyber, Semi, Roadster ir nosacīti dārgais segments un tie pagaidīs … šobrīd uz pilnu klapi iet jaunās Meksikas rūpnīcas realizācija ( iespējams lētākais Model2 tur tiks ražots ) + Šanhajas Megapack + jaudas palielināšana esošajās … manuprāt prese vairāk šoreiz ( kā parasti ) ir situāciju sakurinājusi nevis Tesla …

    Reklāma