Web Analytics
More
    Reklāma

    Līdz 24. aprīlim iesniedz spēli konkursā “Beidz runāt, sāc darīt!”

    Jaunākie raksti

    Konkurss “Beidz runāt, sāc darīt!” jeb BRSD paredzēts, lai veicinātu video spēļu izstrādi Latvijā un mudinātu ikvienu nozares entuziastu savus spēļu projektus publicēt un ar tiem dalīties plašākai publikai, saņemt par tiem atsauksmes un turpināt darbu, lai tos pubilcētu arī kādā no spēļu publicēšanas veikaliem, konkurss tiek rīkots jau 12. reizi! Aicinām iepazīties ar pagājušā gada uzvarētājiem gamedev.lv mājaslapā.

    BRSD spēļu iesniegšanas termiņš ir 24. aprīlis, un to iesniegt ir iespējams BRSD 12 itch.io mājaslapā.

    Reklāma

    Šogad, lai tiktu pie balsošanas tiesībām ziedotāji var izvēlēties – noziedot kādai labdarībai, kas atbalsta Ukrainu, vai arī ziedot balvu fondam. Ziedojums ir jāreģistrē Google formā, lai tiktu pie balsošanas tiesībām itch.io lapā.

    Publikas balsojuma balvas (Balvu fonds atkarīgs no saziedotās summas):

    • 1. vieta – 50% no saziedotās summas un Biļete uz Castle Game Jam
    • 2. vieta – 30% no saziedotās summas
    • 3. vieta – 20% no saziedotās summas

    Noteikumi

    Uzvarētāji: Konkursa uzvarētājus noteiks ziedotāji. Par spēlēm drīkstēs balsot tikai tie, kas balvu fondam vai Ukrainas atbalstam ir noziedojuši vismaz 1€ ne ātrāk kā 22. marta 12:00 un ne vēlāk kā līdz 4. maija pulksten 23.59.

    Dalībnieki: Piedalīties konkursā var izstrādē esošās latviešu spēles, kuras publiski izziņotas tikai pēc iepriekšējā konkursa beigām (2022. gada 27. aprīļa). Spēle nedrīkst būt publicēta pirms konkursa sākuma datuma, un spēlei jābūt pieejamai par brīvu!

    • Konkursā drīkst piedalīties arī ar spēlēm, kas iesāktas jebkurā džemā no 2023. gada 1. janvāra, norādot aprakstā, kas tika papildināts priekš BRSD.
    • Spēles aprakstā jānorāda izmantotie gatavie resursi (assets) – skaņa, mūzika, 3d modeļi, attēli utml.

    Konkursa sākums: 24. marts;

    Konkursa ilgums: 1 mēnesis (līdz 24. aprīļa pulksten 12.00 pēc Latvijas laika), kā laikā jābūt iesniegtai jebkādai spēles versijai, taču to drīkst labot un papildināt arī pēc šī datuma;

    Balsošana: līdz 5. maija pulksten 23.59;

    Apbalvošana un rezultātu paziņošana: 10. maijā gamedev.lv meetup ietvaros

    Pieteikšanās: Spēles jāielādē konkursa lapā – platformā Itch.io, pievienojot video materiālu 0:30 – 2:00 minūšu garumā. Ietiecams pievienot arī ekrānšāviņus

    Tēma: Brīva.

    Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija patur tiesības diskvalificēt vai puturēt konkursā jebkuru iesniegto spēli!

    Terminu skaidrojums:

    Izziņota spēle – spēle, kura ir publiski izziņota, vai kāda tās daļa (attēli, apraksts, scenārijs, muzikālais pavadījums) ir pieejama publiski (piemēram, sociālos tīklos, interneta vietnēs, televīzijā, radio). Šis ierobežojums neattiecas uz publiski pieejamiem resursiem (piemēram, mūzika, attēli, 3D modeļi vai skaņu faili, kas pirkti kādā veikalā).

    Publicēta spēle – spēle, kas izvietota kādā publiskā vietnē (mājaslapā, publiskā čatā vai pat gamedev.lv forumā) vai veikalā (fiziskā vai digitālā veikalā), piemēram, kādā no Rīgas video spēļu veikaliem, Steam, itch.io (izņemot ja tā atbilst noteikumam nr. 2a). Early Access spēles arī skaitās kā publicētas.

    Latvijas spēļu izstrādes asociācijas rekvizīti ziedojumiem BRSD

    Nosaukums: Latvijas Spēļu izstrādātāju asociācija
    Bankas konts: LV62HABA0551039560060
    Reģistrācijas numurs: 40008228551
    PVN numurs: LV40008228551
    Juridiskā adrese: Ernesta Birznieka-Upīša iela 29-20, Rīga, LV-1011
    Maksājuma mērķis: Ziedojums konkursam BRSD 12

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma