Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitnesa lietotne “Strava” beidzot palaiž “Spotify” integrāciju

    Jaunākie raksti

    Fitnesa lietotni “Strava” izmantoju diezgan bieži un lielākoties tieši kopā ar “Spotify”, jo sportot man patīk ar mūziku fonā. Tāpēc liels prieks, ka “Strava” beidzot pievienojusi “Spotify” integrāciju lietotnē. Šādā veidā “Strava” lietotāji jau tagad var ērtāk un ātrāk piekļūt savam iecienītajam “Spotify” saturam un vienlaikus netraucēti izsekot aktivitātēm.

    Sākot no 12. aprīļa “Strava” lietotāji turpat lietotnē var atskaņot, apturēt, atsākt, izlaist un pārlūkot “Spotify” saturu. Šo funkciju var atrast, dodoties uz aktivitātes ierakstīšanas sadaļu. Tur papildus citām tagad pievienota arī “Spotify” ikona. Uz tās uzspiežot, lietotājs tiek savienots ar savu “Spotify” kontu un var izvēlēties saturu, ko klausīties. Tas aiztaupīs līdzšinējo pārslēgšanos starp abām lietotnēm, kas tomēr prasīja zināmu laiku.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka “Spotify” nav vienīgā populārā lietotne, ar ko “Strava” pēdējā laikā izveidojusi šāda veida sadarbību. Pirms dažiem mēnešiem uzņēmums paziņoja par partnerību ar “Snap”, kuras ietvaros “Strava” lietotāji var dalīties ar savām aktivitātēm “Snapchat” lietotnē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma