Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony paziņo par jaunām bezvadu austiņām WF-C700N – ērtas, pieguļošas, ar ieskaujošu skaņu

    Jaunākie raksti

    Pateicoties Sony jaunajām bezvadu austiņām WF-C700N, mūzikas bauda ir vēl sasniedzamāka. Jaunais modelis ir radīts komfortam un stabilitātei, vienlaikus piedāvājot augstu skaņas kvalitāti un trokšņu slāpēšanas funkciju, lai mūziku varētu baudīt jebkur.

    Augsta līmeņa komforts un kvalitāte, kas ietilpst kabatā

    Izstrādājot WF-C700N ergonomisko dizainu, Sony ņēma vērā visaptverošus datus par ausu formu un to jutīgumu, lai jaunās bezvadu austiņas derētu jebkura izmēra cilvēka ausij, nodrošinot komfortu un stabilitāti.

    Reklāma

    Jaunā modeļa austiņu tekstūra, kvalitāte un krāsas ir izstrādātas ar mērķi apvienot stilu un komfortu. WF-C700N austiņas ir pieejamas melnā, baltā, lavandas un salvijas zaļā krāsā, lai ikviens varētu atrast sev tīkamāko un stilam piemērotāko variantu.

    Cilindriskais uzlādes futrālis ir mazs un viegls. Tā korpusam ir ģeometriska raksta tekstūra, kas rada stilīgu izskatu.

    Vairāk mūzikas, mazāk apkārtējo trokšņu

    Bezvadu austiņām WF-C700N ir trokšņu slāpēšanas funkcija, kā arī klausītājs var izmantot Ambient Sound Mode režīmu, lai austiņās būtu dzirdama apkārtējās skaņas. Uz priekšu vērstie mikrofoni Ambient Sound Mode režīmā pastiprināti uztver apkārtējās vides skaņas, lai austiņās dzirdamais audio pielāgotos, tādējādi nesamazinot skaņas kvalitāti, bet arī ļaujot klausītājam uztvert apkārt notiekošo. Austiņu iestatījumus var personalizēt Sony lietotnē Headphones Connect vai izmantojot iestatījumu Focus on Voice, lai sarunātos, nenoņemot austiņas.

    Jaunajam austiņu modelim arī ir Adaptive Sound Control funkcija, kas automātiski pielāgo trokšņu slāpēšanas līmeni atkarībā no lietotāja darbībām un atrašanās vietas. Funkcija automātiski atpazīst lietotāja bieži apmeklētās vietas, piemēram, darba vietu vai sporta zāli, un pielāgo skaņas iestatījumus atbilstoši situācijai.

    Kvalitatīvi un izteikti basi

    WF-C700N nodrošina augstas kvalitātes skaņu, pateicoties Digital Sound Enhancement Engine (DSEE). Turklāt, izmantojot Sony oriģinālo 5mm diafragmu, šīs bezvadu austiņas nodrošina spēcīgu basu un skaidru vokālu.

    Nepārtraukta klausīšanās pieredze

    WF-C700N bezvadu austiņas ir piemērots sabiedrotais ikdienas gaitām – ilgstošais darbības laiks līdz pat 15 stundām, IPX4 ūdensizturība un viedās funkcijas rūpējas, lai lietotājs varētu baudīt mūziku bez pārtraukuma.

    Pilnīgai lietotāja ērtībai Sony austiņās ir iestrādāta Multipoint Connection funkcija, ļaujot vienlaikus austiņas savienot pārī ar divām Bluetooth® ierīcēm. Kad tiek saņemts zvans, austiņas automātiski nosaka, no kuras ierīces pienāk zvans, un automātiski izveido savienojumu ar to.

    Austiņu struktūra mazina vēja trokšni, lai, veicot zvanus, skaidru skaņu un balsi dzirdētu pat vējainā laikā.

    Radītas, domājot par ilgtspējību

    Jaunais bezvadu austiņu modelis WF-C700N ir izstrādāts, domājot ne tikai par stilu, bet arī ilgtspējību. Austiņu iepakojuma materiāla sastāvā nav izmantota plastmasa.

    WH-1000XM5 – tagad arī tumši zilā krāsā

    Jau iepriekš pieejamās Sony bezvadu austiņas WH-1000XM5 kopš to izlaišanas 2022. gadā ir atzinīgi novērtētas, pateicoties nozarē vadošajai trokšņu slāpēšanas funkcijai un izcilajai skaņas kvalitātei. Tagad WH-1000XM5 klāsts ir papildināts ar tumši zilu jeb Midnight Blue variantu.

    Cena un pieejamība

    Jaunās bezvadu austiņas WF-C700N būs pieejamas 2023. gada aprīlī. Aptuvenā cena būs 120 eiro.

    WH-1000XM5 bezvadu austiņas Midnight Blue krāsā arī būs pieejamas 2023. gada aprīlī. Aptuvenā cena būs 420 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma