Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Health vairs nav iespējams lejupielādēt no Google Play Store

    Jaunākie raksti

    Huawei Health lietotne vairs nav pieejama oficiālajā Android lietotņu servisā Play Store. Tagad to ir iespējams iegūt vienīgi no kāda nedroša avota vai izmantojot Huawei App Gallery.

    Lietotnes versija nebija atjaunota kādu laiku, pēdējai versijai tiekot izlaistai 2020. gadā, kas darbojusies līdz pagājušā gada rudenim. Līdz ar to šī lietotnes versija neatbalstīja Huawei jaunākās valkājamās ierīces, kā Band 7 viedo aproci. Līdz ar to jau pamatā nebija jēgas lietot šo Play Store lietotnes versiju. Tiem, kuriem ir nepieciešamība, reālākais variants ir pāriet uz App Gallery, kur pieejamas Huawei lietotņu jaunākās versijas.

    Reklāma

    Huawei Health gan joprojām ir pieejama Apple App Store un Samsung Galaxy Store. Huawei arī publiskojis informāciju, kā lejupielādēt šo lietotni, un pagājušajā vasarā Kristaps veica eksperimentu, ko šobrīd ikdienā nozīmē lietot kādu no šī zīmola viedtālruņiem. Izvēle ir katra mūsu pašu rokās, tomēr daudzi piedāvātie lietotņu ieguves varianti šiem telefoniem liek uzdot jautājumus par drošību. Vislabākais būtu pieturēties pie App Gallery servisa.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    05.04.2023 11:02

    Huawei Health isn’t healthy anymore. (R)etry or (A)bort [A]:

    Reklāma