Web Analytics
More
    Reklāma

    Naudas taupīšanas vārdā Apple varētu piebremzēt jaunu ierīču iznākšanu

    Jaunākie raksti

    Apple pēdējos mēnešos ir izlaidis negaidīti lielu jauno ierīču apjomu – M2 MacBook Pro un M2 Pro Mac mini, otrās paaudzes HomePod, kā arī iPhone 14 dzeltenā krāsā. Bet vienlaikus Bloomberg ziņo, ka turpmāk Apple daudz lēnāk izlaidīs jaunumus, lai izvairītos no lielām izmaksām.

    Visticamāk, Apple nevēlas nonākt situācijā, kad jāatlaiž ir liels darbinieku skaits, kā to pēdējā pusgada laikā darījuši Twitter, Meta, Microsoft, Amazon un citi. Tiek norādīts, ka Apple nāksies vairākus lielus projektus pabīdīt tālāk nākotnē, kas nozīmē vien to, ka izstrādes budžeti tiek novirzīti citiem projektiem.

    Vienlaikus Apple esot apņēmušies ierobežot vai pat iesaldēt jaunu darbinieku pieņemšanu, kā arī pamatīgie samazināt budžetu, kas saistāms ar darbinieku braucieniem darba darīšanās. Aizgājušie darbinieki netiks aizvietoti, bet tiks pārskatīti palikušo darbinieku pienākumi un noslodzes.

    Pagaidām nav zināms, kuras tieši ierīces varētu tikt atstumtas uz 2024. gadu. Vēl šogad no Apple gaidāmi jauni iPhone, ko diez vai skars jebkādi Apple veidoti ierobežojumi. Bet Mac Pro ar M procesoru un papildinātās realitātes brilles gan varētu nonākt veikalos daudz vēlāk par baumoto.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Rūdolfs Rancāns
    21.03.2023 13:04

    Ak, nabadziņi! Knapi galus velk kopā :( varbūt gofundme ziedojumus jāsāk vākt?

    ..bet ja nopietni, tad, piemēram, iphone iznākšanu sen jau vajadzēja pārstrukturēt uz 18-24 mēnešu ciklu. No tehnoloģiskā un loģiskā viedokļa, protams.

    Kretīns
    21.03.2023 20:07

    Samsung arī.

    mmbds
    22.03.2023 01:03

    Dažus gadus atpakaļ kaut kur lasīju par tādu ideju, pāriet uz 2 gadu ciklu, bet nebija vēl izlēmuši vai izlaidīs jaunu modeli ik pa 2 gadiem vai katru otro gadu būs major updeits un pa vidam viens minor improved modelis (a la iepriekšējā gada uzlabota versija)

    Biteme
    21.03.2023 20:12

    Samazinās izmaksas, kazi arī MSRP

    Reklāma