Web Analytics
More
    Reklāma

    Outlook for Mac tagad pieejams bez maksas un saņems būtiskus uzlabojumus

    Jaunākie raksti

    Microsoft paziņojis, ka Outlook for Mac būs pieejams bez maksas, kas nozīmē, ka nevajadzēs Microsoft 365 abonementu, lai tiktu klāt pie Outlook e-pasta klienta labumiem. Turklāt tiek solīts, ka Outlook tiks aprīkots ar vairākiem būtiskiem uzlabojumiem.

    Outlook spēs sadarboties ar Apple Focus un lietotājs varēs ātri apskatīt kalendārā esošos tuvākos notikumus. Vienlaikus gan Microsoft ir visai noslēpumains par Outlook for Mac iespējām, jo jau bloga ierakstā paziņots, ka nekādus papildu komentārus nesniegs.

    Šāds Microsoft solis nav nekas unikāls, jo uzņēmums piedāvā programmatūru ne tikai Apple Mac, bet arī iOS un pat Android.

    Outlook ir gana iemīļots e-pasta klients, kas pirmo reizi pie lietotājiem nonāca 1997. gadā. Sākotnēji Microsoft piedāvāja Outlook lielajiem klientiem, bet pēcāk Outlook bija pieejams arī mazajiem uzņēmumiem un mājas lietotājiem.

    Avotscnet
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    08.03.2023 13:50

    “būtiskajos uzlabojumos” ne vārda par Windowa Outlook .msg formāta atbalstīšanu. es Outlook nelietoju un citiem neiesaku, bet interesanti — vai būs šo milzīgo pļeku satīrījuši, vai nē…

    Last edited 1 year ago by digitalk
    Usinss
    08.03.2023 16:57

    Outlook uz MAC lietoju, jo nespēju pārdzīvot cik truli tiek pievienoti pielikumi epastiemiebūvētajā mail aplikācijā. Outlook tādā ziņā ir labāks. Bet mail aplikācijai ir citi labi plusi, kuri nav outlook. Piemēram, ja man uz 2 epastiem atnāk identiska vēstule no kādas sistēmas (alerti), ja es vienā no pastkastītēm izlasu. mail aplikācija atzīmē to kā lasītu arī otrajā pastkastītē. Outlook tā nemāk. Cerams outlook arī sāks draudzēties ar macOS paziņojumiem, jo tagad izmet savus dīvainos logus ekrāna apakšā, kuri nekad nepazūd, ja nav nospiesta poga. Mani neinteresē pēc 12h, ka datorā neesmu noreaģējis uz sapulci, jo to izdarīju pulkstenī vai telefonā.

    Armands
    09.03.2023 09:18
    Reply to  Usinss

    Outlook draudzējas ar macOS paziņojumiem, jāiet tik iestatījumos norādīt ka nevēlies tos viņa brīnumus, bet gan MacOS paziņojumus.

    Pičs
    09.03.2023 09:42

    Diemžēl neatbalsta Exchange kontus :(

    Reklāma