Web Analytics
More
    Reklāma

    “WESS Auto Grupas” uzņēmumu peļņa pērn pieaugusi par 15%

    Jaunākie raksti

    Viens no Latvijas lielākajiem auto uzņēmumiem “WESS Auto Grupa” 2022. gadā strādājis ar neto apgrozījumu 73,9 miljonu eiro apmērā. Salīdzinot ar 2021. gadu, aizvadītajā gadā “WESS Auto Grupas” uzņēmumu apgrozījums pieaudzis par 10,7 miljoniem eiro jeb 17%, bet pelņa palielinājusies par 15%. Kopumā “WESS Auto Grupa” pagājušajā gadā Latvijā ir pārdevusi 1631 jaunus vieglos automobiļus, no tiem Toyota –  1371, Lexus – 124, Honda – 141. Savukārt pēcpārdošanas servisa pakalpojumu jomā bijusi stabila izaugsme 18% apmērā.

    “Neraugoties uz auto tirgus izaicinājumiem, “WESS Auto Grupas” uzņēmumiem ir izdevies saglabāt savas tirgus pozīcijas. Aizvadītajā gadā galveno uzmanību veltījām produktīvas un optimizētas darbības nodrošināšanai, pilnveidojot un digitalizējot savu pakalpojumu klāstu. Piemēram, izveidojām jaunu platformu wessapdrosinasana.lv, lai klientiem būtu ērti saņemt apdrošināšanas pakalpojumus un ieviesām digitālu e-pieraksta formātu BMW servisā. Tāpat iespēju robežās cenšamies būtiski nepalielināt pakalpojumu cenas, neskatoties uz pieaugošo inflāciju un energoresursu cenu kāpumu.” norāda “WESS Auto Grupa” uzņēmumu dibinātājs un līdzīpašnieks Aleksandrs Oskins, “klienti mums uzticas, jo esam vietējais uzņēmums ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi automobiļu tirgū, labi pārzinām viņu vajadzības un strādājam ar korporatīvu atbildību, nodrošinot maksimāli ērtu un kvalitatīvu servisu.”.

    Reklāma

    “WESS Auto Grupas” uzņēmumos kopumā nodarbināti vairāk nekā 200 darbinieki. Savukārt uzņēmuma kopējie maksājumi valsts budžetā pagājušajā gadā sasniedza 14.9 miljonus eiro.

    “WESS Auto Grupa” ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums – viens no lielākajiem auto nozares uzņēmumiem Latvijā, kas ir dibināts 1991. gadā un darbojas jau vairāk nekā 30 gadus. Uzņēmums ir oficiālais Toyota, Lexus un Honda dīleris Latvijā, kā arī autorizētais BMW serviss. WESS Auto Grupā ietilpst 5 uzņēmumi, kas izvietoti 4 autocentros, nodrošinot jaunu un mazlietotu automobiļu tirdzniecību, auto nomu, pilna autoservisa pakalpojumus, auto rezerves daļu tirdzniecību, finansējumu un apdrošināšanu.

    Kursors.lv komentārs: Pieglabājam vēsturei Wess 2022. gada finanšu datus. Var noderēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma