Web Analytics
More
    Reklāma

    “The Last of Us Part I” videospēles datoru versijas izlaišana kavēsies

    Jaunākie raksti

    Pēdējo nedēļu laikā videospēles “The Last of Us” vārds iemantojis jaunu un globālu popularitāti, pateicoties HBO radītajam seriālam “The Last of Us”, kas veidots, balstoties pēc videospēles sižeta. Jau kopš 2013. gada tā ir bijusi pieejama tikai Sony PlayStation spēļu konsolēm, un tagad paziņots, ka martā gaidāmā datorspēles versija kavēsies.

    Videospēles izstrādātājs Naughty Dog bija paredzējis izlaist tik ilgi gaidīto datorspēles versiju šī gada 3. martā, taču pagājušās nedēļas izskaņā publiskots oficiāls paziņojums, ka izlaišana atlikta par 25 dienām līdz 28. martam. Izstrādātāji to skaidro ar vēlmi noslīpēt detaļas, lai videospēle atbilstu gan gaidītajai kvalitātei no spēlētāju, gan izstrādātu puses.

    Reklāma

    Izskatās, ka iepriekš neveiksmīgā nozares pieredze ar videospēli “Cyberpunk 2077” ir likusi mācīties citiem spēļu radītājiem, ka labāk ir atlikt ļoti gaidītas spēles izlaišanu, nekā riskēt izlaist ļoti nekvalitatīvu produktu un pēc tam cīnīties ar sekām. Protams, “The Last of Us” gadījumā šobrīd nevarētu vēlēties labāku laiku, kad atkal aktualizēt videospēli, jo seriāla popularitāte ir ļoti augsta.

    Jau iepriekš 2022. gada septembrī Naughty Dog izlaida atjauninātu spēles versiju “The Last of Us Part I” jaunākajai Sony PlayStation konsolei, bet tagad laiks to nogādāt tiem spēlētājiem, kuri ikdienā izmanto datorus. Tāpat spēles otrā daļa “The Last of Us Part II” tika izlaista 2020. gadā, turpinot iesākto sēriju.

    AvotsKitguru
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    bobis
    09.02.2023 08:49

    Kamer nesaku skatities, ka citi youtube speles spele, neko nebiju dzirdejis par so speli, par rezident evil tikai biju zinajis, kur zombiji neinteresanti leni salidzinot ar so speli un seit ar banditiem var cinities, kaut ari zombiju mutantu paveidu saja spele nau daudz. Serials salidzinajuma ar speli, garlaicigs atstojs.

    Krotow
    15.02.2023 10:18
    Reply to  bobis

    Vairāk uzjautrina ka zombiju tēmai pat atrodas savs fanu pulciņš. Lai gan ja padomā, ir taču nekrofīli un citādi dīvaiņi :D

    bobis
    09.02.2023 08:53

    Protams ka visi no pelejuma senites par zombijiem paliek ir izsists no pirksta un izskatas komiski.

    REALAIS
    15.02.2023 10:08
    Reply to  bobis

    Paskaties kādu izglītojošu video par to kā Fungus tropu džungļos dzīvē spēj kontrolēt skudras. Protams, ka šis ir fantastikas seriāls, bet vai tad 90% filmu nav izzīstas no pirksta?

    bobis
    09.02.2023 09:04

    Pat gredzenu pvelnieks un drakonu nams izskatas labi salidzinot ar so serialu.

    Reklāma