Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” nogalina “CoTweets” – funkciju, kas ļauj diviem lietotājiem kopradīt vienu ierakstu

    Jaunākie raksti

    Pērnā gada jūlijā rakstījām, ka “Twitter” izlaidis jaunu funkciju “CoTweets“, kas ļauj diviem lietotājiem kopīgi radīt vienu ierakstu jeb būt tā līdzautoriem. Šī funkcija visu šo laiku vairāk vai mazāk atradās tādā kā eksperimenta stadijā un bija pieejama atsevišķiem lietotājiem ASV, Kanādā un Dienvidkorejā. Neredzot “CoTweets” izaugsmi, un citu iemeslu dēļ mazāk nekā pēc gada “Twitter” šo funkciju nolēmis aizvākt.

    Uzņēmums ziņo, ka jau kopš 31. janvāra lietotājiem vairs nav pieejama šī funkcija. Savukārt esošie “CoTweets” ieraksti būs redzami vēl visu februāri. Pēc tam tie lietotnē parādīsies kā retvīti. “Twitter” savā paziņojumā gan paudis skumjas, ka eksperiments ar “CoTweets” ir noslēdzies. Vienlaikus uzņēmums atklājis, ka joprojām meklē veidus, kā kaut kādā formā šo funkciju tomēr nākotnē ieviest.

    Reklāma

    Tomēr, ņemot vērā, ka Īlona Maska vadībā no “Twitter” atlaisti vai pēc pašu vēlmes aizgājuši kopumā ap 80% darbinieku, maz ticams, ka uzņēmumam tuvākajā laikā būs kapacitāte ņemties ap šādām funkcijām. Īpaši tāpēc, ka “Twitter” ir lieli plāni saistībā ar maksājumu sistēmas integrēšanu platformā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    02.02.2023 09:59

    Pirmo reizi par šādu iespēju lasu. Laikam tiešām nebija populāra.

    Reklāma