Web Analytics
More
    Reklāma

    “TDL School” uzsāk sadarbību ar PECB, piedāvā desmit jaunas apmācības

    Jaunākie raksti

    IT apmācību organizācija “TDL School” paziņo par sadarbības uzsākšanu ar PECB sertifikācijas iestādi. PECB vairāk nekā 150 valstīs visā pasaulē nodrošina izglītības, sertifikācijas un sertifikātu programmas personām dažādās disciplīnās, kā piemēram, informācijas drošība, kiberdrošība, biznesa nepārtrauktība, riska pārvaldība u.c.

    Šīs sadarbības ietvaros “TDL School” piedāvās vairākas apmācības un iesākumā tiek piedāvāti 10 kursi, kas veltīti ISO 22301, ISO/IEC 27001 un ISO/IEC 27701 sertifikātu iegūšanai. Jau tagad var pieteikties pirmajām kopīgajām apmācībām. ISO 22301 apmācībās kursa dalībnieki iegūs zināšanas par biznesa nepārtrauktības pārvaldības sistēmām un to kā uzņēmumam turpināt efektīvi strādāt kritiskos apstākļos.

    Reklāma

    Apmācības var veikt pa soļiem, sākot ar ISO 22301 pamata kursu – ISO 22301 Introduction, kas izskaidro ar sertifikāciju saistītos pamata jautājumus un beidzot ar ISO 22301 galvenā īstenotāja zināšanām – ISO 22301 Lead Implementer, kas ļaus ieviest organizācijā biznesa darbības nepārtrauktības pārvaldības sistēmu atbilstoši ISO 22301 standarta prasībām. ISO/IEC 27001 paredzēts informācijas drošības pārvaldībai. ISO/IEC 27001 kursi sniedz zināšanas kā organizācijai pārvaldīt informāciju drošā un efektīvā veidā.

    Katru no kursiem ir iespējams apgūt pēc pašmācīšanās metodes (self learning) vai e-mācību metodes (e-learning). Pašmācīšanās metode paredz, ka kursa dalībnieks saņem kursa apgūšanai nepieciešamos materiālus un var mācīties sev ērtā vietā, laikā un tempā. Izvēloties e-mācību metodi kursa dalībniekam arī būs iespēja pašam noteikt kad, kur un cik ātri mācīties, bet šajā gadījumā mācībām tiek izmantotas PECB treneru iepriekš ierakstītas video sesijas. Kursu (izņemot ievadkursu) noslēgumā ir iespējams iegūt starptautiski atzītu ISO/IEC sertifikātu, veiksmīgi nokārtojot sertifikācijas eksāmenu. Arī sertfikācijas eksāmena kārtošanas laiku katrs kursa dalībnieks var izvēlēties pēc saviem iesaktiem.

    “TDL School” vadītāja Raita Rollande “Esmu priecīga paziņot, ka “TDL School” esošo kursu klāstu, kur savu stabilu vietu jau iekarojuši kursi, kas saistīti ar informācijas tehnoloģijām un programmatūras kvalitātes nodrošināšanu, papildinās mūsu jaunā starptautiskā partnera PECB kursi, kas paredzēti starptautiski atzītu sertificētu profesionāļu kvalifikācijas iegūšanai. Šie kursi ir orientēti uz uzņēmuma darbības sakārtošanu un labākas parvaldības nodrošināšanu informācijas drošības, biznesa nepārtrauktības un citās jomās.”

    “TDL School” darbojas jau kopš 2021. gada un piedāvā gan klātienes, gan tiešsaistes apmācības cilvēkiem, kuri vēlas uzsākt veiksmīgu IT karjeru, kā arī programmatūras testēšanas un izstrādes jomas speciālistiem, kuri vēlas papildināt savas zināšanas. Aicinām apmeklēt “TDL School” tīmekļa vietni un iepazīties ar aktuālo kursu kalendāru, kā arī pieteikties apmācībām.

    Kursors.lv komentārs: Šī relīze publicēta, jo mums ir saistība ar “TDL School” organizāciju un šis ir informatīvs jaunums, kas var noderēt mūsu lasītājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma