Web Analytics
More
    Reklāma

    Nvidia Broadcast mākslīgi “piespiedīs” tevi skatīties kamerā

    Jaunākie raksti

    Nvidia papildinājusi Nvidia Broadcast rīku ar jaunu mākslīgā intelekta iespēju, kas ar dziļviltojumu tehnoloģijām liks tavām acīm visu laiku blenzt tīmekļa kamerā. Šis ir lielisks risinājums, ja attālinātās sapulces laikā patīk iemest aci telefonā vai nedaudz nosnausties.

    Nvidia Broadcast jaunā Eye Contact iespēja pagaidām ir beta stadijā, tā arī ne vienmēr spēj korekti strādāt, sagādājot dažādus jautrus un mazāk jautrus mirkļus.

    Reklāma

    Nvidia paši jauno Broadcast Eye Contact iespēju vairāk reklamē kā spēju it kā neatraut acis no klausītāja mirklī, kad paskaties uz iepriekš sagatavotu runājamo tekstu. Bet ir pilnīgi skaidrs, ka Eye Contact iespēja būs ērts rīks sliņķiem un dīkdieņiem, lai tie visu laiku izskatītos ieinteresēti klausāmajā saturā.

    Nvidia šobrīd uzsver, ka ir neskaitāmi izgaismojuma, acu krāsu, āda krāsu, tīmekļa kameru kvalitātes un citi mainīgie, kas var pabojāt Eye Contact darību, bet gan jau šis rīks tiks apmācīts pietiekami labi, lai sapulcēs varētu nosnausties ar ieinteresētu acu skatienu tieši tīmekļa kamerā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    16.01.2023 16:54

    Grupu foto “uzlabošanai”, kur viens blenž grīdā, bet otrs sānis, varētu noderēt.

    Reklāma