Web Analytics
More
    Reklāma

    Lenovo prezentē “ThinkPhone by Motorola” viedtālruni, kas patiks korporatīvajiem samurajiem

    Jaunākie raksti

    Lai arvien stingrāk nostiprinātos biznesa vidē, Lenovo savu Think zīmolu paplašina ar jaunu produktu – viedtālruni. Pilnais produkta nosaukums ir “ThinkPhone by Motorola” un vizuāli ierīce atgādina ThinkPad sērijas portatīvos datorus. Plus, telefonu pavada dažas interesantas programmatūras iespējas.

    Pozitīvi, ka savu pirmo veikumu Lenovo ir izvēlējies būvēt kā flagmani. Telefons ir aprīkots ar pērnā gada Snapdragon 8+ Gen 1 čipsetu divās operatīvās atmiņas versijās – 8GB vai 12GB, kā arī ātru UFS 3.1 iebūvēto atmiņu 128GB, 256GB vai 512GB apmērā. Ierīce ir iebūvēta izturīgā alumīnija un polimēra IP68 sertifikācijas korpusā. Vizuāli pielietoti karbona elementi un ar sarkanu izcelta funkcionāla fiziska poga, kurai lietotājs var piešķirt noteiktas funkcijas. Tāpat uz ierīces lepni gozējas ThinkPhone logo. Telefonam ir 6.6 collas liels pOLED tipa displejs ar FHD+ izšķirtspēju. Ierīcei ir 5000mAh akumulators un komplektā iekļauts ātrs 68W lādētājs ar kuru varēsim uzlādēt arī citas ierīces, piemēram, portatīvos datorus. Telefona priekšpusē atradīsim 32 megapikseļu kameru, bet aizmugurē izvietotas 50 megapikseļu galvenā un 13 megapikseļu ultraplatā kameras. Galvenajai kamerai ir arī optiskā attēla stabilizācija. Ātru bezvadu datu pārraidi nodrošina WiFi 6E atbalsts.

    Reklāma

    Lenovo ThinkPhone by Motorola darbosies ar Android 13 un tajā būs iebūvētas unikālas produktivitātes funkcijas un jau rūpnīcā uzstādītas Microsoft 365, Outloook un Teams lietotnes. Ierīcē iebūvēts īpašs Moto KeySafe čips, kas nodrošina papildus drošību dažādu PIN kodu, paroļu u.c. datu uzglabāšanai. Savukārt Moto OEMConfig un Moto Device Manager programmas būs noderīgi rīki sistēmu administratoriem, lai telefonos pārvaldītu uzņēmuma darbiniekiem.

    Kas tad izlaists? Lenovo nenorāda displeja atsvaidzes ātrumu, tāpēc varam pieņemt, ka tas nav augstāks par 60Hz. Tāpat ierīcei nav ne 3.5mm audio pieslēgvietas, ne microSD atmiņas kartes slota. Telefons pārdošanā tuvāko mēnešu laikā būs pieejams arī Eiropā, taču pagaidām nav nosaukta ierīces cena.

    Bija reiz laiki, kad biznesa komunikācijas vidē valdīja BlackBerry telefoni, taču visi mēs labi zinām, kur šie telefoni ir tagad. Vai Lenovo vispār ir iespējas ar savu jauno ierīci atstāt paliekošu nospiedumu šajā jomā? To rādīs laiks.

    AvotsLenovo
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    davix
    06.01.2023 13:10

    Šis varētu būt interesants modelis, ņemot vērā alumīnija un IP68 korpusu. Labs papildinājums Lenovo produkcijas cienītājiem. Vienīgi šaubas vai būs paredzēts Baltijas tirgum un nonāks arī līdz oficiālajiem veikaliem. Vai arī būs tas pats stāsts, kā ar iepriekšējiem Lenovo telefoniem pie mums, kas bija vien pieejami pie “kaktu e-veikaliem”.

    Last edited 1 year ago by davix
    Biteme
    07.01.2023 12:33
    Reply to  davix

    Vai tiešām tautiskais alumīnijs ir vienīgais, ko tu šeit saskatīji?

    davix
    09.01.2023 09:14
    Reply to  Biteme

    Protams nē. Bet tā noteikti ir būtiska iezīme, kas to atšķir no šī brīža tirgū esošā plastmasas/stikla “mainstream”, kur lielākoties esošie krāsainie, glancēti plastmasīgie korpusi ar ziepju formas noapaļotajiem stūriem manuprāt atbilst vairāk bērnu/influenceru gaumei.

    Tasesmues
    23.03.2023 21:20

    “Pozitīvi, ka savu pirmo veikumu Lenovo ir izvēlējies būvēt kā flagmani”

    Šis teikums ir drusku šķībs, vai arī es to nepareizi izlasu? 🤔
    Lenovo pirmais veikums bija vairāk kā 10 gadus atpakaļ. Un, ja nemaldos, viņi nav pārtraukuši ražot telefonus.

    Reklāma