Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā radītajai galda spēlei “ICECOOL” izveidota digitālā versija, kā arī top Harija Potera tematiskā spēle

    Jaunākie raksti

    Izrādās, ka viena no visvairāk apbalvotajām galda spēlēm bērniem “ICECOOL” ir radīta Latvijā, pateicoties galda spēļu ekspertiem no veikala “Brain Games“. Tagad tai ir radīta digitālā versija, kā arī notiek īpašas Harija Potera versijas izveide.

    Galda spēle “ICECOOL” tika radīta 2016. gadā, un tās pamata mērķis ir pingvīnu ķerenes, kuru laikā tiem ir jāsavāc zivis, bet viens no pingvīniem ir dežurants, kurš mēģina noķert citus pingvīnus jeb spēles dalībniekus. Tajā tiek izmantotas speciālas figūras un istabas, caur kurām tiem jāpārvietojas.

    Reklāma

    Tā kā spēles tematika šobrīd ir saistīta ar pingvīniem, īpašu popularitāti tā ir iemantojusi bērnu spēļu kategorijā, kaut gan ir paredzēta visa vecuma spēlētājiem. Sadarbojoties ar partneriem no Igaunijas, ir radīta “ICECOOL versija “Roblox” daudzfunkcionālajai videi. Principā fiziskā versija pārnesta uz digitālo spēļu laukumu, tā kā spēles darbība īsti nav mainīta.

    Kā norāda “Brain Games” īpašnieks Egils Grasmanis, tad galda spēles joprojām ir populāras, jo tas ir visstraujāk augošais segments starp rotaļlietām. Latvijas uzņēmuma mērķis ir kļūt par vadošo galda spēļu ražotāju Eiropā, uz ko norāda veiksme ar “ICECOOL”. Par mūsējo varēšanu norāda sadarbība ar “Warner Brothers” studiju, lai izveidotu spēles versiju, kas saistīta ar Hariju Poteru.

    Tiks paņemta labākā “ICECOOL” pieredze, bet pingvīnus aizstās Harija Potera tēli un spēles vide notiks burvju skolā “Hogwarts”. Pats sižets būs saistīts ar dažādu eksāmenu kārtošanu. Latvija var!

    AvotsLSM
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    03.01.2023 12:55

    visa spēles maģija slēpjas fiziskajā formā. tad jau tik pat labi var mest šautras viedlāpstā.

    ps. kāds ir aizdomājies, ko nozīmē IceCool? ;)

    Reklāma