Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy S23 varētu tikt izziņots 1. februārī

    Jaunākie raksti

    Baumas norāda, ka Samsung grasās izziņot Galaxy S23 sērijas viedtālruņus jau nākamā gada 1. februārī. Tāpat tiek runāts, ka veikalos Samsung Galaxy S23 sērija nonāks jau 17. februārī.

    Protams, šobrīd baumas nav pārbaudāmas, bet parasti baumotāji ar šādiem datumiem ir visai precīzi. Turklāt baumas nāk no diviem avotiem ar vienas dienas nobīdi.

    Reklāma

    Visai agrā Samsung Galaxy S23 sērijas izziņošana un nonākšana veikalos ir tikai loģiska, jo Samsung vēlas paspēt pārdot savus jaunos flagmaņus pirms veikalos parādās OnePlus un citi zināmie zīmoli.

    Samsung Galaxy S23 nākamajā gadā izmantos TSMC radītos Snapdragon 8 Gen 2 procesorus. Tiek arī gaidīts, ka 8K video būs uzņemams ar 30 kadriem sekundē, nevis 24 kadriem, kā tas ir Samsung Galaxy S22 sērijā. Iespējams, arī sagaidīsim Samsung 200 megapikseļu kameru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    10 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    MrMusha
    26.12.2022 22:47

    Godīgi sakot, tie samsungi jau sēž aknās. 5G tā arī neesmu uz sava S20 plus 5G palaidis, LMT konsekventi atsakās risināt problēmu jau gandrīz gadu un kronis visam ir kamera. 2 gadu laikā piedzīvota tāda degradācija, ka gandrīz jebkuru uzņemto attēlu kauns rādīt publiski. Esmu ļoti drošs, ka tas ir apzināti no samsung puses iestrādāts firmwarī.
    Jāiet būs tomēr atpakaļ uz OnePlus. Riktīgi feins aparāts bij OnePlus 5, savā laikā

    Last edited 1 year ago by MrMusha
    Aigars
    26.12.2022 23:28
    Reply to  MrMusha

    par kameru nevaru nepiekrist. kaut kā pilnīgi sajūta, ka kvalitāte nez kāpēc 2 gadu laikā nopietni kritusies. varbūt tas citu modeļu/ražotāju iespaidā?

    ASh
    26.12.2022 23:42
    Reply to  Aigars

    5g uz 20notes ultra strādā, tiesa ar mainīgiem ātruma rezultātiem (tornis 100m attālumā). Brīžiem iphone spēj 400mbit bet samsungs knap 60. Bet brīžiem arī samsungs sasparojas un 500mbit izspiež. Ļoti nestabili rezultāti. Bet Kamera ir tiešām vāks – vecais note8 uzņēma krietni asākas un smukākas bildes kā note20ultra. Nezinu kā apskatnieki spēja nosaukt šamo par vienu no labāko kamerphone…

    Ept
    27.12.2022 17:20
    Reply to  ASh

    “Nezinu kā apskatnieki spēja nosaukt šamo par vienu no labāko kamerphone…”

    Kā jau Skuteļa kungs bija minējis vairākos komentāros. Šis ir blogs un rakstam ko gribam un kā gribam. Brīvi izpaužam savu subjektīvo viedokli. Tad nu, laikam, arī Note 20 Ultra apskatnieki rīkojas līdzīgi. Subjektīvs viedoklis un daru ko un kā gribu.
    Tikai žēl, ka šādi apskatnieki un rakstu tulkotāji neiedomājas, ka kaut kādā mērā tomēr ietekmē savu lasītāju viedokļi vai lēmumus par saviem nākamajiem pirkumiem.

    Kursors.lv
    27.12.2022 17:36
    Reply to  Ept

    Pareizi visu saprati – apskatos rakstām to, ko redzam praktiski lietojot testējamos produktus. Tā kā daudzi lasītāji ņem vērā mūsu teikto par ierīcēm veicot paši savus pirkumus, šim darbam pieejam ļoti atbildīgi.

    Karamba
    27.12.2022 22:16

    Visu cieņu pašu testiem. Tas tiešām ir subjektīvs apskats un katram jāuztver ar daļu kritikas. Un tam tā jābūt.
    Bet vairāk piesienos pārtulkotiem rakstiem.

    Kursors.lv
    27.12.2022 22:46
    Reply to  Karamba

    Lokalizētie ikdienas jaunumi ir satura formāts bez kura Kursors vispār nevarētu pastāvēt. Proti, tas rada apmeklējumu, kas dod iespēju nopelnīt no reklāmām, lai mēs varētu turpināt būt pēc iespējas neaktkarīgi no zīmoliem un veidot saturu tādu, kādu uzskatām par pareizu nevis kādu mums kāds naudas maiss noteiks. Tāpēc paldies par atsauksmēm, es tās cenšos ņemt vērā, taču nereti tās atduras pret skarbo realitāti, ko nav mūsu spēkos mainīt. Bet nav lielas jēgas nokārt snīpi. Ir jāturpina maukt un darīt to, kas patiešām patīk! :)

    Jānis Bukovskis
    27.12.2022 17:43
    Reply to  Aigars

    Tieši tāpat domāju par kameru s20+

    Reinis Rozitis
    27.12.2022 18:02
    Reply to  MrMusha

    > 2 gadu laikā piedzīvota tāda degradācija, ka gandrīz jebkuru uzņemto attēlu kauns rādīt publiski

    Nav tā ka vienkārši mētājoties pa kabatu/somu objektīvs aizķepējis/nobružāts? Putekļi/kondensāts ar var būt iemesls.

    https://www.dxomark.com/how-a-scratched-smartphone-camera-cover-affects-image-quality/

    Otrs – man nesen bija saruna ar ģimenes locekli, kas lieto iphone.
    – Man saka – kamera palikusi sliktāka.
    – Es jautāju – nu kā sliktāka?
    – Nu tajos jaunajos esot vairāk megapikseļu un tā.
    – Es jautāju – nu vai tas, ka jaunajos ir vairāk megapikseļu ir kaut kā samazinājis tavu esošo iphone? Kad pirki, tad jau it kā teici, ka viss baigi smuki.
    – Nē nu it kā nav..

    .. cilvēki saskatās marketinga materiālus un izdomā, ka “megapikseļi” ir placebo.

    Skābene
    28.12.2022 09:40
    Reply to  Reinis Rozitis

    Vispār laba doma, vajadzētu uztaisīt salīdzinošo testu lai saprastu, vai psiholoģiski attēla kvalitāte samazinās, jeb laika gaitā attēls patiešām kļūst sliktāks. Tas ko esmu pamanījis, tad ar laiku pieaug aizture starp “pogas nospiešanu” un “attēla uzņemnšanu”. Aizture paliek aizvien garāka un kaitinošāka.

    Būtu interesanti redzēt cik punktus DXOMARK testā iegūtu tas pats tālrunis pēc gada lietošanas.

    Last edited 1 year ago by Skābene
    Reklāma