Web Analytics
More
    Reklāma

    Džeks Svīnijs atgriežas “Twitter” un turpinās izsekot Īlona Maska privāto lidmašīnu

    Jaunākie raksti

    Aizvadītajā nedēļā rakstījām par Īlona Maska aktīvo darbošanos “Twitter”, bloķējot vairāku ievērojamu žurnālistu kontus un ieviešot jaunu politiku attiecībā uz citu lietotāju reāllaika atrašanās vietas kopīgošanu. Saistībā ar to Masks bloķēja arī Džeka Svīnija kontu, kurš ir pazīstams ar to, ka izseko miljardieru, tajā skaitā Maska, privātās lidmašīnas. Taču nu Svīnijs sevi “Twitter” pieteicis ar jaunu kontu, ar kuru lieliski apiet jaunos platformas noteikumus.

    Džeks Svīnijs izveidojis jaunu “Twitter” kontu ar lietotājvārdu ElonJetNexDay, kas turpina iepriekš iesākto – izseko Īlona Maska privāto lidmašīnu. Taču, lai pielāgotos jaunajiem “Twitter” noteikumiem, kas liedz dalīties ar citu lietotāju reāllaika atrašanās vietas datiem, Svīnijs Maska privātās lidmašīnas atrašanās vietas datus publicē ar 24h nobīdi.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka Svīnijs un viņa “Twitter” aktivitātes Maska redzeslokā nonāca šī gada sākumā. Miljardieris pat viņam piedāvāja 5000 USD, lai Svīnijs nodarbotos ar ko citu, taču 20 gadīgais jaunietis no šī piedāvājuma atteicās. Savukārt pagājušajā nedēļā Masks nobloķēja Džeka Svīnija “Twitter” kontu ElonJet, apgalvodams, ka jaunietis ar savām aktivitātēm apdraud viņa ģimenes drošību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    25.12.2022 15:35

    >>piedāvāja 5000 USD

    Taisnība jau ir teicienā – jo turīgāks cilvēks, jo skopāks:D

    Krotow
    26.12.2022 17:44

    – Masks nobloķēja Džeka Svīnija “Twitter” kontu ElonJet, apgalvodams, ka jaunietis ar savām aktivitātēm apdraud viņa ģimenes drošību.

    Varbūt negrib lai publiski redz kā šis lido uz Maskavu pec jauniem uzdevumiem?

    Armando
    27.12.2022 11:53

    Jau nobloķēts/ izdzēsts

    bobis
    27.12.2022 17:39

    Ap masku vienmer vacas kaut kadi divaini.

    bobis
    27.12.2022 17:41

    Butu vienkarsi iesudzejis tiesa to personu.

    Reklāma