Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” būtiski ierobežos citu sociālo tīklu pieminēšanu

    Jaunākie raksti

    Aizvadītajā svētdienā “Twitter” pamanījās veikt vēl pāris izmaiņu platformā un tādējādi dot vēl kādu iemeslu pamest šo sociālo tīklu. Tapis zināms, ka “Twitter” aizliegs publicēt saites uz citiem sociālajiem tīkliem. Pašlaik sarakstā ir iekļauti: “Facebook”, “Instagram”, “Mastodon”, “Truth Social” un citi, kas Latvijā nav tik labi zināmi. Līdzīgi noteikumi attiecas arī uz lietotāja profila apraksta sadaļu, kur vairs nebūs atļautas saites uz citu sociālo tīklu profiliem.

    Līdztekus tam “Twitter” paziņojis, ka vairs neatļaus platformā bez maksas reklamēt augstāk norādītās sociālo mediju platformas, kā arī noņems visus kontus, kas izveidoti ar vienu mērķi – citu sociālo tīklu reklamēšana. Tāpat tiks aizliegts publicēt tādus ierakstus, kas aicina lietotājus apmeklēt minētos sociālos tīklus.

    Reklāma

    Runājot par soda sankcijām, tiem lietotājiem, kuri “Twitter” būs publicējuši ierakstus, kas ietver saites uz norādītajiem sociālajiem tīkliem, tiks lūgts izdzēst tos. Ja “Twitter” atkārtoti piefiksēs šo pārkāpumu, jārēķinās, ka konts var tikt īslaicīgi bloķēts. Savukārt, ja lietotājs sava “Twitter” profila aprakstā ievietojis saiti uz citu sociālo tīklu, “Twitter” var īslaicīgi bloķēt kontu, līdz lietotājs izlabos šo informāciju.

    Jāpiebilst, ka jau aizvadītās nedēļas otrajā pusē “Twitter” daļēji sāka ieviest šos ierobežojumus, sākot, protams, ar konkurentu “Mastodon“.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    19.12.2022 12:40

    “Un tev nebūs Putnu templī pieminēt svešus dievus un ja iedegsi tiem vīraku – tas tiks apliets ar ūdeni, un ja atnesīsi tiem ziedus – tie tiks samīti. Sargies no Putnutēva dusmām jo vari tapt izraidīts un aizmirstībai nolemts.”

    Zoom-Zoom
    19.12.2022 13:47

    Forši- draugiem.lv profilu varēs joprojām reklamēt. 😂

    On-Off
    19.12.2022 15:33

    Tikko atcēla šo murgu , jo aplauzās.

    Kursors.lv
    19.12.2022 15:34
    Reply to  On-Off

    Īlons Masks ir pasaulē labākais vadītājs.

    nedarata
    19.12.2022 16:01

    myspace paveicās

    Reklāma