Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” slēgs pērn palaisto jaunumu abonēšanas pakalpojumu “Revue”

    Jaunākie raksti

    “Twitter” šonedēļ bijis ļoti aktīvs platformas attīrīšanā no nevēlamām ziņām un lietotāju kontiem. Papildus tam uzņēmums paziņojis, ka nākamā gada sākumā plāno slēgt pērn palaisto jaunumu abonēšanas servisu “Revue“.

    “Twitter” paziņojis, ka lietotājiem sākot no 2023. gada 18. janvāra vairs nebūs iespēja piekļūt savam “Revue” kontam un visi tajā esošie dati tiks dzēsti. Serviss šādā formātā būs nokalpojis nepilnus divus gadus. “Twitter” to iegādājās 2021. gada sākumā, toreiz apgalvojot, ka tā esot uzņēmuma dabiska paplašināšanās. Iespējams, kādu laiku “Twitter” lietotājiem bija jēga no “Revue”, jo pērn šāda veida pakalpojumi bija salīdzinoši populāri. “Twitter” arī aktīvi centās abas platformas saintegrēt un ik pa laikam pievienoja jaunas funkcijas “Revue” ērtākai lietošanai.

    Reklāma

    Taču tas viss lielākoties tika darīts, pirms Masks pārņēma vadību “Twitter”. Tā arī “Revue” pamazām izmira un beigās nolemts šo pakalpojumu slēgt pavisam. Kopumā jau par to netika bieži dzirdēts un arī nešķiet, ka lietotājiem par to būtu bijusi liela interese.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma