Web Analytics
More
    Reklāma

    “Mattel” palaiž NFT tirdzniecības platformu, kas piedāvās “Hot Wheels” mašīnīšu kolekciju

    Jaunākie raksti

    Rotaļlietu ražotājs “Mattel” jau vairākus gadu desmitus ražo bērnu iemīļotas lelles, spēles un tam pieder intelektuālā īpašuma tiesības uz zīmoliem “Barbie”, “Hot Wheels”, “Matchbox”, “UNO” un “Fisher-Price”. Vienlaikus uzņēmums jau labu laiku sastopams arī NFT pasaulē. Turpinot paplašināt savu digitālo kolekcionējamo priekšmetu klāstu, “Mattel” palaidis NFT tirdzniecības platformu “Mattel Creations”.

    Līdz šim “Mattel” izlaidis NFT kolekcijas “Barbie” un “Hot Wheels”. Taču nu uzņēmums piedāvās arī citu savu zīmolu digitālos kolekcionējamos priekšmetus un ļaus tos vienuviet iegādāties. Būtiski, ka par tiem varēs samaksāt ne tikai kriptovalūtā, bet arī “parastajā” naudā.

    Reklāma

    Tiem, kuriem acis iededzas par “Hot Wheels” automašīnām, varētu interesēt 4. sērijas “Hot Wheels NFT Garage” digitālo mākslas darbu kolekcija, kurā ietilpst 60 automašīnas no tādiem zīmoliem kā “McLaren”, “Aston Martin” un citiem. Interesentiem būs iespēja iegādāties šo NFT komplektus, kuri sastāv no 7 vairāk un mazāk retiem digitālajiem vienumiem. Zināms, ka viens šāds komplekts maksās 25 ASV dolārus.

    Būtiski, ka šajā platformā varēs ne tikai iegādāties, bet arī pārdot NFT. “Mattel” ziņo, ka līdz 2023. gada sākumam pievienos iespēju kolekcionāriem sasvstarpēji tirgot savus digitālos kolekcionējamos priekšmetus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    24.11.2022 13:06

    Varētu izveidot leģendāro “Turbo” un “LAZER” kolekcijas NFT veidā, ja tie uzņēmumi vēl pastāv

    Last edited 1 year ago by Hašvaldis Blokčeins-Halvenings (HBH)
    Reklāma